AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 12th August, 2003, 02:22 AM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 2

Question 4PGAI WinXP Install Problem...

Hi

I've just bought an Epox 4PGAI and when I try to install WinXP it fails about half way through with a PFN_LIST_CORRUPT error. After looking on Microsoft's site I followed their advice and disabled the L1 & L2 cache and this allowed WinXP to install. However it took over 12 hours!!!!
At the same time I also bought a Blaster 3D 5 FX5200, a P4 3.06-HT, 1Gb DDR333 RAM (as 2x512Mb one was installed during install of XP). WinXP was installed onto an empty UDMA-100 IDE drive from a UDMA-33 DVD-ROM drive. I checked and double checked everything in the BIOS, on the motherboad and I cannot work out why I am having this problem. Does anyone here know and the answer that will allow me to install XP in a resonable time again??

Hope you can help,
Rob
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th February, 2006, 02:52 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 2

This was fixed by slipstreaming SP1 into XP and installing from that.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 18th February, 2006, 11:06 PM
jnansley's Avatar
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 888

Still sounds a little suspicious...
__________________
I have a kit.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4PCA3+ Can’t run WinXP after install Pleasure EPoX MotherBoards 19 2nd September, 2004 01:25 AM
Cannot install winXP on new 8KDA3J dreIU EPoX MotherBoards 5 13th August, 2004 07:34 PM
Unattended WinXP Install RussianMissile1 OS, Software, Firmware, and BIOS 1 10th July, 2004 05:27 AM
Fresh WinXP install and 8rda+ Burrens EPoX MotherBoards 12 20th April, 2003 12:21 PM
Problem with Winxp install on 8k3a iroo EPoX MotherBoards 0 22nd August, 2002 07:41 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:43 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0