AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 4th September, 2003, 02:16 PM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 11

New 8RDA3+, weird issue

sys specs:
AMD 2600/333 (200 x 10.5)
Corsair XMS 512MB 6-3-3-2
ATI/Sapphire 9800Pro
XP Pro SP1


Problem is when I click on the start button, the start button text/graphic disappears and text on the start menu doesnt highlight right away. The menu pauses for about 5 -10 seconds.

I just upgraded from an 8RDA+ over the weekend and did a fresh reload of the OS. I never had this problem with my old mobo. This is the second OS load I've done with this mobo to try to resolve this issue. I have turned off all WinXP visual effects for better performance. Has anyone ran into this problem?

Thanks in advance.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th September, 2003, 05:40 PM
Member
 
Join Date: July 2003
Location: oklahoma
Posts: 22
Send a message via AIM to RangerJoe

flash to the newest bios, or clear your cmos.

what code on the motherboard are you getting?
__________________
1700+ Tbred DLT3C @ 2.42ghz/1.75vcore --- Epox EP-8RDA3+
512mb Corsair PC3200 --- IBM 80gb
Lian Li PC-75 w/120mm blowhole/120mm intake at bottom
Albatron Ti4200P Turbo
SLK-800a w/ Sunon 84 CFM fan
My Heatware

My name is actually Phillip.
Need hosting? Check out my hosting site here.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 5th September, 2003, 01:48 AM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 11

Quote:
Originally Posted by RangerJoe
flash to the newest bios, or clear your cmos.

what code on the motherboard are you getting?
I am running the latest bios. I did try clearing the cmos too. Code is 'FF'
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th September, 2003, 08:56 AM
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Portland, Oregon
Posts: 90

Is this a re-install or a fresh install? Is the menu gone completely? Can you ctl + alt + del to task manager -> File -> Run : Explorer.exe?
__________________
Powered by AMD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 5th September, 2003, 10:20 AM
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Latvia
Posts: 85

Sounds more a software, not a hardware related issue...

Anyway, you might want to back off your overclock a little bit and see how your xp behaves then.

Which nForce drivers do you have? Maybe it's worth to try a later/older version?
__________________

Epox 8RDA3+ v1.1, 3827 bios, 1.6v Vdd, stock cooling on nb, sb
XP Barton 2500+ @ 200x11 = 2200 mhz, 1.725v Vcore
2x256 Mushkin pc3500 Black Level1 @ dc sync, 2-2-3-8, 2.63 Vdimm
Sapphire Radeon 9600 Pro @ stock
WDC HDD 80 gig, 7200rpm, 8 mb cache
WDC HDD 20 gig, 7200rpm, 2 mb cache
300 W noname psu & case one side open, no other cooling
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird 8RDA3+sata speed smiffy EPoX MotherBoards 4 4th December, 2005 10:11 AM
8RDA3+ Rev 3.2 Multiplyer Issue?? bypolar EPoX MotherBoards 9 5th August, 2004 09:37 PM
Compatability issue Athlon XP & EP-8RDA3+ Recoil EPoX MotherBoards 28 13th June, 2004 07:07 PM
epox tech - is the barton & 8rda3+ issue solvable by a bios update? iklebrit EPoX MotherBoards 23 22nd June, 2003 10:11 PM
Weird 8kha+ issue Heavy_Equipment EPoX MotherBoards 1 11th February, 2002 05:37 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:10 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0