AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 14th September, 2003, 02:43 PM
geekbyte's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 174

Dual DDR Slots 8RDA+

I have checked with the manual .. But i would like to ask what slots are the best to put dual DDR into your Epox 8RDA+ motherboard


| |**| |******| |
| |**| |******| |
| |**| |******| |
| |**| |******| |
| |**| |******| |
| |**| |******| |
| |**| |******| |
| |**| |******| |
3***2*******1
WOuld I put in in slot .. 1 and 2 or 3 right.

thanks
__________________
AMD 2500+ @ 2.1ghz (220x9.5)
OCZ Platnium PC3200 Dual DDR 512mb
Sapphire ATI 9800NP @ 390/324
EPOX 8RDA+ Nforce2
Antec True PowerSupply 380W
WD 80GB 8MB HD / Maxtor 30GB 2MB HD
Creative Audigy 2 ZS
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th September, 2003, 02:58 PM
jcool
Guest
 
Posts: n/a

jepp put 1 in slot #1 and the other(s) in slots #2 and #3
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14th September, 2003, 03:10 PM
geekbyte's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 174

ok thanks .. i just wanted to make sure .. =D

How can you tell its running In Dual mode
__________________
AMD 2500+ @ 2.1ghz (220x9.5)
OCZ Platnium PC3200 Dual DDR 512mb
Sapphire ATI 9800NP @ 390/324
EPOX 8RDA+ Nforce2
Antec True PowerSupply 380W
WD 80GB 8MB HD / Maxtor 30GB 2MB HD
Creative Audigy 2 ZS
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 14th September, 2003, 03:23 PM
shadowdr's Avatar
Member
 
Join Date: December 2001
Location: nashville tennesse
Posts: 137

It says ***mhz in dual mode on bootup.If you have any memory errors try 1 and three.
__________________
Epox 8RDA+ 1.1 A3
2x256 twinmos 3200@8-3-3-2
Barton 2500 11x200 locked chip
2x Maxtor 80 gig DM9's SI raid0
2x Maxtor 60 gig DM9's Acard raid0
sk7 with 80 mm sunon
win 2000 pro
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 14th September, 2003, 03:39 PM
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Peru, Illinois
Posts: 549
Send a message via ICQ to golfer49

If you have a newer bios, you dos boot up screen will say Dual DDR Mode and what frequency it is running at, use slots 1 & 2 or 1 & 3, or if you have three sticks of memory, put The 512 stick in slot 1, and a 256 stick in each of slots 2 & 3
__________________
Golf is a good walk spoiled! ( Mark Twain )

Abit NF7-S rev 2.0 Barton 2500 AQZFA0340SPMW 11 x 214
w/SLK900A & 92 mm fan (38 deg C)
2 x WD400JD---Gainward Ti4200 8 X AGP
Twinmos PC3200 w/ Winbond chips 2 X 256
600 watt dual fan psu

Abit NF7-S rev 2.0 XP1700DLT3C 10 x 225
SK7 with 80mm smartfan ( 37 deg C )
Gainward FX5200 128 Mb DDR
2 x 40 Gb Maxtor ATA 133 drives
Buffalo PC3200 2 x 256 CH5 chips
650 watt dual fan power supply

WinXP Pro, SP1, nVidia 3.13 on both
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Bearlake-X and Bear, two full-speed PCI Express x16 slots for dual-graphics Daniel ~ Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 0 17th August, 2006 11:06 AM
8rda+ Rev 2.2 memory slots moults EPoX MotherBoards 1 27th June, 2005 12:23 PM
Will you still get the benefits of DUAL-DDR if you populate all 3 DIMM slots? JayJay AMD Motherboards & CPUs 60 12th August, 2003 01:07 AM
Which 2 slots do you find best for dual DDR? eliteone EPoX MotherBoards 1 22nd January, 2003 06:04 AM
Which MEM slots for DUAL DDR in 8RDA+? nikhsub1 EPoX MotherBoards 8 3rd December, 2002 01:06 AM


All times are GMT +1. The time now is 03:10 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0