AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 25th October, 2003, 04:00 AM
CooledByWater's Avatar
Member
 
Join Date: May 2002
Location: WILDCAT COUNTRY
Posts: 200

8rda3+ No Power On The Mobo

My 8RDA3+ arrived today and for whatever reason I can not get the board to show any power anywhere. I have the REV 2.0 and I am using an Antec 400 watt P/S that has the 12v additional plug. I had both the ATX and the 12v 4 conductor wired to the MOBO. I removed my old 8RDA+ that was working using the same componets and I get no BOOT. Anybody have a clue as to what I have done wrong? I had to remove the board and put the 8RDA+ back in so I could go online. I am waiting for a new case/power supply to build the new board, but I got in a hurry to try it out the new MOBO and ended up being disappointed....
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th October, 2003, 07:55 PM
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Peru, Illinois
Posts: 549
Send a message via ICQ to golfer49

CMOS jumper in the NORMAL position? Lead from front panel on the right two prongs to turn it on? Board was not grounded incorrectly upon installation?
__________________
Golf is a good walk spoiled! ( Mark Twain )

Abit NF7-S rev 2.0 Barton 2500 AQZFA0340SPMW 11 x 214
w/SLK900A & 92 mm fan (38 deg C)
2 x WD400JD---Gainward Ti4200 8 X AGP
Twinmos PC3200 w/ Winbond chips 2 X 256
600 watt dual fan psu

Abit NF7-S rev 2.0 XP1700DLT3C 10 x 225
SK7 with 80mm smartfan ( 37 deg C )
Gainward FX5200 128 Mb DDR
2 x 40 Gb Maxtor ATA 133 drives
Buffalo PC3200 2 x 256 CH5 chips
650 watt dual fan power supply

WinXP Pro, SP1, nVidia 3.13 on both
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 26th October, 2003, 02:39 AM
Member
 
Join Date: July 2003
Posts: 76

More info please.
__________________
EPOX 8RDA3+ rev 1.0 @stock 8RD33526BIOS
AMD Athlon XP 2400+ 266Mhz Thoroughbred B0
AXDA2400DKV3C 9307613350680
AIUHB0316MPH 27648
Thermaltake Volcano 12 (Arctic Silver Ceramique)
Vantec ICEBERQ CCB-A1C
Two Apacer 512MB PC3200
Maxtor 80GB UDMA 133 7200 rpm 2MB Buffer 6Y080L0
ViewSonic VE500
Enermax 365P-VE
Gainward GF4 4800SE 64M AGP8x
LiteOn 40x12x48x CDRW
ASUS CD-S520/A 52x
Creative Modem Blaster 56kPCI Internal DI5655
Chicony USB keyboard
A4tech MOP17 USB mouse
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Green (power) light won't go off on my 8RDA3+ KrayZeeZ EPoX MotherBoards 3 4th June, 2004 01:16 PM
8rda3+ power problem onEeye EPoX MotherBoards 2 12th April, 2004 11:25 AM
EP-8RDA3+ power problem H4D3S EPoX MotherBoards 7 7th November, 2003 05:14 AM
AGH! Several props with 8RDA3+ mobo! DarkCarnival EPoX MotherBoards 21 16th July, 2003 02:53 PM
Need source for mobo power cables Flymo Case Modifications 2 30th May, 2002 03:12 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:00 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0