AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 26th December, 2003, 05:36 PM
Member
 
Join Date: June 2003
Location: Moscow
Posts: 39

8RDA3+ v1.1 "high vcore shut down fix" mod

Is that mod the same as the 8rda+ and 8rda? i checked some ppictures but the small resistors are different! anyone tried it?
I just got watercooled and need 2-2.25V for 2700Mhz but my system shuts down when vcore>2V.
__________________
8RDA3+ (Vdimm modded) @1.8Vdd
2500+ 0330RPMW @ 2650Mhz (1.95Vcore) Watercooled by ELEVEN
2x256MB A-DATA DDR400 @ 231Mhz sync 2-2-3-6 (3.06Vdimm)
2x80GB 8MB cache S-ATA Seagate @ Raid 0
PowerColor RadeOn 8500VIVO @ default
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 29th December, 2003, 01:32 PM
Member
 
Join Date: March 2003
Location: Bulgaria
Posts: 67

Quote:
Originally Posted by DragonFlight
Is that mod the same as the 8rda+ and 8rda? i checked some ppictures but the small resistors are different! anyone tried it?
I just got watercooled and need 2-2.25V for 2700Mhz but my system shuts down when vcore>2V.
Change your PSU. I was thinking that my OVP is kicking but when I changed the PSU the mobo worked flawlessly up to 2,2 volts .
__________________
EPoX EP-8RDA3+ | AMD T-Bred 1800+ @ 2656 Mhz 1.875V | Thermalright SLK800U + Tt Smartfan 2 + AS 5 | 2x256MB PC3200 TwinMOS Winbond BH5 | 17" Mitsubishi Diamond Pro 750SB Black | MSI GF4 Ti4800 VTD @ 320/720 | 80 GB Maxtor DM+ 7200 r.p.m. | Plextor PlexWriter Premium Black | Plextor PX-54TA Black | Chieftec BX-02B-B-SL + Chieftec 360W PSU + 4x Tt Smartfan 2 + Tt Perfect Light – 2xUV + 1xRed | Coolermaster Aerogate 2 Black
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 29th December, 2003, 06:09 PM
Member
 
Join Date: June 2003
Location: Moscow
Posts: 39

I am using 2xPSU. one is 420W and the other is 350W with the +12V rail joined. I don't think that the PSU is the problem.
__________________
8RDA3+ (Vdimm modded) @1.8Vdd
2500+ 0330RPMW @ 2650Mhz (1.95Vcore) Watercooled by ELEVEN
2x256MB A-DATA DDR400 @ 231Mhz sync 2-2-3-6 (3.06Vdimm)
2x80GB 8MB cache S-ATA Seagate @ Raid 0
PowerColor RadeOn 8500VIVO @ default
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 30th December, 2003, 09:26 PM
Member
 
Join Date: February 2003
Location: Helsinki, Finland
Posts: 51

I have a similar problem, only mine kicks in at 1.85V, which is a real drag

Tried it with a 350w Fortron and now a 400w Zalman, so it isnt the PSU, also had a 2100+,2500+ and D1600 to trie with, all have similar problems.
__________________
Epox 8RDA3+, Barton 2500+ /w SLK-800, Samsung PC3200 2*256Mb, 40Gb Seagate U6, 60Gb Maxtor D740X, 2*120Gb Hitachi 180GXP 8Mb RAID0, Radeon 9800 Pro
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 30th December, 2003, 11:43 PM
SPQQKY's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: Far From Reality
Posts: 747
Send a message via ICQ to SPQQKY Send a message via AIM to SPQQKY

No, they are not the same and one has not been discovered yet for the 8rda3.
__________________
AMD Athlon64 X2 4200+ Windsor @ 2.8GHz
DFI Infinity NF UltraII-M2
2 x 1GB Corsair XMS2 pc6400C4
BFG GeForce 8800GTS OC
Soundblaster Audigy Gamer
ENERMAX EG565AX-VEFMA2.0-SLI ATX12V 535W
3 x Seagate Barracuda 300GB SATA150
160 Gig Seagate Barracuda
Asus Ageia PhysX graphics unit
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 31st December, 2003, 04:02 AM
Member
 
Join Date: June 2003
Location: Moscow
Posts: 39

Thanks SPQQKY!
__________________
8RDA3+ (Vdimm modded) @1.8Vdd
2500+ 0330RPMW @ 2650Mhz (1.95Vcore) Watercooled by ELEVEN
2x256MB A-DATA DDR400 @ 231Mhz sync 2-2-3-6 (3.06Vdimm)
2x80GB 8MB cache S-ATA Seagate @ Raid 0
PowerColor RadeOn 8500VIVO @ default
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latest ATI "R600," "R610" and "R630" details danrok Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 0 9th January, 2007 10:44 AM
Epox 8RDA3 Post Codes "19" & "FF" RussianMissile1 CRASHED! 7 9th March, 2006 06:31 AM
8RDA3+ v1.1 (BIG undervolting "Vcore") DragonFlight EPoX MotherBoards 2 31st December, 2003 05:53 AM
"8RDA3+" with "Winfast A280 LE Agp8x" TheFoister EPoX MotherBoards 0 14th August, 2003 11:21 AM
"Bar-Code" site shut down under pressure from Wal-Mart. mookydooky Random Nonsense! 17 6th May, 2003 06:31 PM


All times are GMT +1. The time now is 10:54 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0