AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 1st November, 2006, 05:02 AM
Member
 
Join Date: November 2006
Posts: 5

9NPA+Ultra won't POST, code "d0" HELP!!!

I've had this motherboard for about 4 months. I powered up the computer today, and the power/hdd lights didn't come on, nor did the monitor turn on. I reset the computer, and it came up to the post screen telling me to access the BIOS, but no keystrokes would register.

I rest the computer once more, and get absolutely nothing.

I've reset the CMOS multiple times as well as removing the battery for about an hour with no luck. I keep getting post code d0, which I can find absolutely no information about.

Any help would be great. Thanks!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th November, 2006, 01:31 AM
Member
 
Join Date: November 2006
Posts: 5

No one?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 4th November, 2006, 03:15 AM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Remove mem and post. See if the error changes. Same for CPU. Try disconnecting everything, HDD, CDrom, floppy, and so on and see if it will post...
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 13th November, 2006, 01:55 AM
Member
 
Join Date: March 2005
Posts: 151

Question

He didn't post back. Think maybe he got sucked into some demented vortex of perpetually spinning hell?

On a lighter note, maybe three digit post code advisories will bloom out of all this... [yeah-right]

Anyone for dOa? [whoops]

[sorry guys. I just needed to kid around a bit]

But seriously, jakestaby, what shook it all loose?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 14th November, 2006, 04:50 PM
Member
 
Join Date: November 2006
Posts: 5

Thanks for all of your ideas. I took out the memory, video, and CPU and replaced it with known working items one by one. Same problem.

I have since RMA-ed the motherboard.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 15th November, 2006, 06:53 PM
jnansley's Avatar
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 888

That's probably the right order in which to do things
__________________
I have a kit.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9NPA+Ultra won't POST, code "d0" HELP!!! jakestaby CRASHED! 4 14th November, 2006 05:11 PM
EPoX 8RDA3I Pro stuck on "F2" post code. DarkKnight EPoX MotherBoards 8 17th September, 2006 07:16 AM
Pb 4*1Gb on 4PCA3+ - No Boot Error Post Code "AF" not documented!? stormbyte EPoX MotherBoards 15 22nd May, 2006 01:54 PM
Quick Question - where is the "system" temp read from on the 9NPA+ Ultra? ochest EPoX MotherBoards 4 22nd May, 2006 12:05 PM
8K3A+ "C5 Post Code Error"... System will not boot Bring the Noise CRASHED! 5 26th August, 2002 03:58 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:37 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0