AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 23rd January, 2007, 11:27 PM
Gr33nGecko's Avatar
Member
 
Join Date: July 2002
Location: Drunk in the gutter...
Posts: 69

POST error Code 25

Hi,..

Long time no post but have a small ?? to ask.

Does anyone know the exact error that's happening when faced with error code 25 on BOOT ??

Seems a lot of our users with EpoX boards and new gen Sapphire/ATI cards are getting stuck on Code25 after installing their cards. I mod the Sapphire VGA card forum and get asked a lot about this as I'm one of the only EpoX users there.

Anyone know the exact error that's occuring ?? Manual says "Reserved" and that's as much use to me as a chocolate teapot !!

ET, can you shed some light on this maybe ??

TIA,

GG
__________________
PC-A9RD580 / Crucial BallistiX PC4000 DDR500 / AMD OPTERON DualCore 165 / X1900XT 512Mb / X1900GTO 256Mb / X-Mystique 7.1 GOLD / Logitech X-530 / NEC AD-7170S & Pioneer 120S / Maxtor 300Gb SATA-II / Silverstone Olympia 650W / ChiefTec 'Scorpio' Black Case / Canon MP600 / Hyundai IT X91D 19" TFT
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th January, 2007, 07:19 AM
Finetobe's Avatar
Member
 
Join Date: June 2004
Location: Denmark
Posts: 525

Is it X1950pro AGP you are think about.
because i have just order an Sapphire X1950XT PCI-E .
To my new Epox motherboard and i hope i will work.
__________________
2500K-4600mhz/8gb ram /2x6970.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 7th February, 2007, 03:04 AM
Member
 
Join Date: March 2005
Posts: 151

posting only to subscribe to thread -- interested in possible outcome.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 7th February, 2007, 02:31 PM
Member
 
Join Date: February 2007
Posts: 2

Quote:
Originally Posted by YadaMaker
posting only to subscribe to thread -- interested in possible outcome.
Same here. Only my problem is with club3d 7600gt. When i put it in - no pic and error 25, when i put in my old 6600gt, it boots and works.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 7th February, 2007, 10:46 PM
Member
 
Join Date: March 2005
Posts: 151

Quote:
Originally Posted by madfury
Same here. Only my problem is with club3d 7600gt.
No problems with 7600gt\oc that I know of -- i run one on my 9npasli from day one...

but thats nvidia.

still curious, and watching thread. [bump]
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 10th February, 2007, 05:13 PM
Member
 
Join Date: February 2007
Posts: 2

well i gave up. tired of this bull******. im going to buy core duo along with brand new shining pci-e card. good luck solving your problems.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 22nd February, 2007, 03:31 AM
Gr33nGecko's Avatar
Member
 
Join Date: July 2002
Location: Drunk in the gutter...
Posts: 69

Heya,..

Well, this has proved to be a futile exercise .. what happened to the once overwhelming support that we used to get ??
+200 views, not one reply apart from several other users with the same issue too .. and not even a "Dunno" from ET either ..

Do I now have to tell the Sapphire VGA card users that there's no fix, no known resolution and that noone knows what Error Code 25 is .. and advise them to drop EpoX boards due to no support anymore ??

What's going on ??

GG
__________________
PC-A9RD580 / Crucial BallistiX PC4000 DDR500 / AMD OPTERON DualCore 165 / X1900XT 512Mb / X1900GTO 256Mb / X-Mystique 7.1 GOLD / Logitech X-530 / NEC AD-7170S & Pioneer 120S / Maxtor 300Gb SATA-II / Silverstone Olympia 650W / ChiefTec 'Scorpio' Black Case / Canon MP600 / Hyundai IT X91D 19" TFT
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 22nd February, 2007, 09:03 PM
Member
 
Join Date: March 2005
Posts: 151

look at the sequence of events leading up to the 25h ini failure -- obviously there is no legitimate bios support for that particular card, otherwise it wouldn't balk on the string.

is it me?

[just another moron handing out my own strange grade of peculiar feedback]
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 24th February, 2007, 05:08 AM
Gr33nGecko's Avatar
Member
 
Join Date: July 2002
Location: Drunk in the gutter...
Posts: 69

cheers dude LOL ...

GG
__________________
PC-A9RD580 / Crucial BallistiX PC4000 DDR500 / AMD OPTERON DualCore 165 / X1900XT 512Mb / X1900GTO 256Mb / X-Mystique 7.1 GOLD / Logitech X-530 / NEC AD-7170S & Pioneer 120S / Maxtor 300Gb SATA-II / Silverstone Olympia 650W / ChiefTec 'Scorpio' Black Case / Canon MP600 / Hyundai IT X91D 19" TFT
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 24th February, 2007, 05:38 AM
captinhector's Avatar
Member
 
Join Date: September 2006
Location: Norman, ok
Posts: 203
Send a message via MSN to captinhector

lol i'm sry, but not many here have epox boards.... sry
__________________
The cake is a LIE!!!!!

Diablotek Demon IV
700w Tagan Dual Engine
AMD Athlon 64 3800+ x2 @ 2.7ghz under water
Asus A8N32-SLI Delux
EVGA 9800GT STOCK
2gig of A-Data Viesta DDR 1 @ 516 mhz
Http://www.thepeoplesbookstore.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 14th July, 2009, 12:56 AM
Member
 
Join Date: July 2009
Posts: 1

I have a SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+/AM2 AMD 780G Micro ATX AMD Motherboard. I was getting a post error 25. The problem ended up being my PSU. Once I changed that, worked.

Sorry, I know this post is really old but it was never resolved.

EDIT: Just wanted to recreate the error, so I pluggin my old PSU in again and this time it worked. Not sure why. Maybe the connection wasn't tight the first time or something.

Well, in any case, it's something to check.

EDIT2: Okay, it's doing it again. It was fine for a while. Then I put a Fedora CD into the tray and rebooted. Nothing. This mobo is crappola.
__________________

Last edited by mattalexx; 14th July, 2009 at 02:14 AM. Reason: Wait a minute...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 15th January, 2010, 10:16 AM
Member
 
Join Date: October 2004
Location: Singapore
Posts: 51

it look like is PSU problem. will get a new PSU and do the test.
this happen when I playing a game and the pc off itself and cannot be reboot. after open the system cassing, found the boot code is 25.
T. N. Chua
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post Card Error Code Strongwolf CRASHED! 5 1st December, 2006 03:08 PM
Post Card Error Code Strongwolf CRASHED! 7 1st December, 2006 05:09 AM
Epox POST CODE ERROR - HELP!!!! Paradox EPoX MotherBoards 12 17th November, 2006 04:37 PM
Please help: 8RDAE - POST Error Code 41 ? indotoonster EPoX MotherBoards 5 7th May, 2004 11:41 AM
8RDA+ and C1 Post Code Error alpha22555 EPoX MotherBoards 13 23rd December, 2002 03:42 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:17 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0