AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 3rd May, 2007, 07:29 AM
warrenwrench's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Location: Warren, Ohio-US
Posts: 38
Send a message via AIM to warrenwrench Send a message via MSN to warrenwrench

Arrow Thunderprobe-UDSM for Vista

Has anyone found a version or update or way to run either in Vista? Epox says there boards are Vista compatible. What makes a board compatible? LOL! Anyhow I cannot monitor temps on my Epox boards in Vista, other than that they work great with Vista.
__________________
9NPA+SLI
170 Opteron/Thermalright XP90c
2x1gig Mushkin XP4000 Redline
2x BFG 6600GT's
2x WD Rapter 74gig RAID-0
2x WD 500gig SATA RAID-1
OCZ 700w P/S
NZXT Lexa alu case
Liteon CD/ROM-DVD/ROM, NEC 3540, Plextor 230A
Creative X-Fi
XPpro64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 3rd May, 2007, 08:07 AM
danrok's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: March 2003
Location: Great Britain
Posts: 18,917

Tried using Nvidia nTune instead?

http://files.aoaforums.com/I2845-5.0...ional.exe.html
__________________
Desktop PC: AMD FX-8370E / Asus M5A99X Evo R2.0 Motherboard / 16GB DDR3 RAM / GeForce GTX 970
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 4th May, 2007, 08:25 AM
warrenwrench's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Location: Warren, Ohio-US
Posts: 38
Send a message via AIM to warrenwrench Send a message via MSN to warrenwrench

I tried, no good. It does not pick up temps. I just hope Epox re-engages in the game. They have been sittin' on there butts long enough. I would like to set up a C2D, and I would like to use a Epox for it. No good boards. It's a shame. This forum has been very quiet.
__________________
9NPA+SLI
170 Opteron/Thermalright XP90c
2x1gig Mushkin XP4000 Redline
2x BFG 6600GT's
2x WD Rapter 74gig RAID-0
2x WD 500gig SATA RAID-1
OCZ 700w P/S
NZXT Lexa alu case
Liteon CD/ROM-DVD/ROM, NEC 3540, Plextor 230A
Creative X-Fi
XPpro64
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 21st May, 2007, 12:03 AM
Gr33nGecko's Avatar
Member
 
Join Date: July 2002
Location: Drunk in the gutter...
Posts: 69

Quote:
Originally Posted by warrenwrench
I just hope Epox re-engages in the game. They have been sittin' on there butts long enough.This forum has been very quiet.
Read my post "Sad News" .. Epox have gone belly up .. no more new boards, so development of their utils is gonna be affected aswell IMHO ..

GG
__________________
PC-A9RD580 / Crucial BallistiX PC4000 DDR500 / AMD OPTERON DualCore 165 / X1900XT 512Mb / X1900GTO 256Mb / X-Mystique 7.1 GOLD / Logitech X-530 / NEC AD-7170S & Pioneer 120S / Maxtor 300Gb SATA-II / Silverstone Olympia 650W / ChiefTec 'Scorpio' Black Case / Canon MP600 / Hyundai IT X91D 19" TFT
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 21st May, 2007, 12:29 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Have you tried Everest home?

It is good for a check. Not to leave it running. Might work in Vista...
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does Vista need AV or not? Gizmo Data Security 20 6th December, 2006 01:15 PM
Thunderprobe doesn't list 12v rail, why not? tdamocles EPoX MotherBoards 20 22nd January, 2006 01:06 AM
Thunderprobe - High mem usage DukeNukem EPoX MotherBoards 1 28th August, 2005 11:50 PM
Thunderprobe news release EPoX Tech EPoX MotherBoards 56 18th August, 2005 01:20 AM
UDSM "Power fan" and 8RDA3+ board Mord EPoX MotherBoards 4 1st January, 2004 11:29 AM


All times are GMT +1. The time now is 04:55 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0