AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 10th September, 2002, 08:10 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 42

Where to find TwinMos pc3200 in Europe?

if some knows where to find TWINMOS PC3200 (in 256 or 512) in Europe and to power to be that they sell for Spain
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th September, 2002, 08:11 PM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

cant you get corshair ?
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10th September, 2002, 08:28 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 42

Yes

I can be able corsair XMS3200C2 but I believe that the Twinmos pc3200 is better, not?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10th September, 2002, 08:54 PM
Member
 
Join Date: October 2001
Posts: 190

I have seen T-mos 3200 in Europe with Samsung and not Winbond like in US. Better make sure.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10th September, 2002, 08:59 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 42

?

WHERE?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 10th September, 2002, 11:27 PM
Alexandrus's Avatar
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Secret Laboratory
Posts: 832

Hmm, TwinMOS PC3200 with Winbond I have and doesn't do that well, but then again I have no DDR400 capable mobo and I have one 512MB module, which is known to create problems on i845G(I have 4G4A+ BTW).
__________________
Do not push that button, you have no idea what it...BZZZZZT....does !
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TwinMOS pc3200 komis General Hardware Discussion 3 22nd September, 2003 04:30 PM
TwinMOS PC3200 ram Veky EPoX MotherBoards 25 30th June, 2003 04:41 PM
TwinMOS PC3200 Borich EPoX MotherBoards 3 19th March, 2003 09:22 PM
Twinmos 256MB PC3200 w/ Twinmos chips on 8RDA+... Swifty2002 EPoX MotherBoards 9 27th February, 2003 05:46 AM
Where to find TwinMos pc3200 in Europe? AcUaViVa General Hardware Discussion 1 11th September, 2002 06:12 AM


All times are GMT +1. The time now is 10:44 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0