AOA Forums

AOA Forums (http://www.aoaforums.com/forum/)
-   EPoX MotherBoards (http://www.aoaforums.com/forum/27-epox-motherboards/)
-   -   Flashing texture with 211 fsb (http://www.aoaforums.com/forum/epox-motherboards/12981-flashing-texture-with-211-fsb.html)

Robin B 3rd January, 2003 05:58 PM

Flashing texture with 211 fsb
 
Did the mod and got 1,8 on the vdd but with the fsb at 211 i got flashing texture in 3dmark 2001.I had it before the mod to and wondring what could do that??

muzz 3rd January, 2003 06:16 PM

Hey Robin,

Usually when I get flashing textures in 3DMark, it is because I'm clocking my VCard too far( especially the ram )...... I don't know what yours is set for though.

Robin B 3rd January, 2003 06:21 PM

Quote:

Originally posted by muzz
Hey Robin,

Usually when I get flashing textures in 3DMark, it is because I'm clocking my VCard too far( especially the ram )...... I don't know what yours is set for though.

I have it default,and the Agp is running at 66Mhz 1,6v so i dont understand what the problem could bee.

mookydooky 3rd January, 2003 06:35 PM

have you tried uninstalling and reinstalling the drivers?

Robin B 3rd January, 2003 06:38 PM

No i havent done that because when i set the fsb to 208 its gone,why do you think reinstall drivers would work?

mookydooky 3rd January, 2003 06:40 PM

Quote:

Originally posted by Robin B
...why do you think reinstall drivers would work?
can't hurt...

KS1 3rd January, 2003 10:34 PM

Maybe 1,8V is not enough since 3D Mark 2001 uses a lot of computing power.
I did the mod and the screen flash disappears at 222MHz FSB (but I don't use 3D appl much).

Robin B 3rd January, 2003 10:36 PM

I installed older drivers and the problem is gone.:)


All times are GMT +1. The time now is 12:21 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0