AOA Forums

AOA Forums (http://www.aoaforums.com/forum/)
-   EPoX MotherBoards (http://www.aoaforums.com/forum/27-epox-motherboards/)
-   -   Keep losing time on my 8rda3+ system.. (http://www.aoaforums.com/forum/epox-motherboards/19697-keep-losing-time-my-8rda3-system.html)

Nate-X 27th July, 2003 05:06 AM

Keep losing time on my 8rda3+ system..
 
I know it's a pretty general question and probably happens on all boards.. but was wondering.. I've set my clock like 4 or 5 times tonight but it always slows down.. like right now its 12:11 (midnight).. but my computer clock is showing 11:40pm.. =/ what could cause this.. The box isn't overclocked atm.. and the board is new so don't think a battery on the board could be dying.. what could be the problem?

Mark099 27th July, 2003 05:45 AM

I have the same issue with an Asus A7V8X. In theory, it shouldn't be the battery because windows is losing time while the computer is running. This is what I found...

http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q189706

Nate-X 27th July, 2003 06:07 AM

Quote:

Originally Posted by Mark099
I have the same issue with an Asus A7V8X. In theory, it shouldn't be the battery because windows is losing time while the computer is running. This is what I found...

http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q189706


One of the maybe cures...

Disable the following types of programs and utilities:
Anti-virus

:rolling:

Mark099 27th July, 2003 06:23 AM

Quote:

Originally Posted by Nate-X
One of the maybe cures...

Disable the following types of programs and utilities:
Anti-virus

:rolling:

Possibly, but I don't run any AV software with that board.

Nate-X 27th July, 2003 02:42 PM

I was just laughing cause I do, and don't intend on disabling it hehe.. :)


All times are GMT +1. The time now is 02:35 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0