AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > General Hardware Discussion

General Hardware Discussion Hard drives, CD, DVD Monitors, All hardware questions not better served by our other Topics


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 02:28 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 101

Program?

is there any program that can open ports on ur router for you?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 02:42 PM
Soul99's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: UK Portsmouth
Posts: 306
Send a message via ICQ to Soul99

No usually, you use a web baised browser and use the menus to open specific ports there, there is however a com port connector on some routers that allow you to connect directly to it and chage options that way, refer to the user manual for details on how to do this.
__________________
XP 2500 @ 2400mhz 1.76v Idle -5c, Load 9 c | Abit NF7-s V2.0 @ 218 FSB
Adata PC3200 2 x 512meg @ 218 mhz | R9700 Pro @ 415Mhz core, 355Mhz mem
Cooling is custom built TEC /Water/ Freon setup | Vapo Mk1 performance est.
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 03:49 PM
Chief Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Europe
Posts: 13,075

Which router do you have, and what ports do you want to open?
__________________
Any views, thoughts and opinions are entirely my own. They don't necessarily represent those of my employer (BlackBerry).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 03:51 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 101

i have the Linksys Cable/Dsl Router 4 Port Switch


i want to open the ports to host games and stuff
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 03:53 PM
Soul99's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: UK Portsmouth
Posts: 306
Send a message via ICQ to Soul99

open internet explorer and type 192.168.0.1
just a randon guess but it may be using that ip address and it'll let you browse the option pages of the router.
within these pages you'll be able to specify what ports to open.
__________________
XP 2500 @ 2400mhz 1.76v Idle -5c, Load 9 c | Abit NF7-s V2.0 @ 218 FSB
Adata PC3200 2 x 512meg @ 218 mhz | R9700 Pro @ 415Mhz core, 355Mhz mem
Cooling is custom built TEC /Water/ Freon setup | Vapo Mk1 performance est.
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CPU and RAM monitoring program captaincurran OS, Software, Firmware, and BIOS 5 20th November, 2005 12:45 PM
need help finding a program? sasrob General Hardware Discussion 7 4th August, 2005 10:51 AM
Need program for C++ Allan Programming and Assembly Language 1 19th April, 2003 05:37 PM
is there a program or software too DieHard EPoX MotherBoards 4 7th April, 2003 02:32 PM
ti-86 program... grr! drow_elf Programming and Assembly Language 2 29th October, 2002 02:37 AM


All times are GMT +1. The time now is 11:58 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0