AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > General Hardware Discussion

General Hardware Discussion Hard drives, CD, DVD Monitors, All hardware questions not better served by our other Topics


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 1st October, 2005, 04:03 PM
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Brighton
Posts: 4,856

KVM Switch

I need a KVM switch to effortlessly switch between computers.
I know I can get a good Linksys for around £20, but I'd prefer a switch with connects for 5.1 audio, so I don't have to switch over my speakers everytime.
Failnig that, a 5.1 audio splitter cable.

Anybody know of a 5.1 channel KVM switch, or a 5.1 channel cable splitter?
I can't find either anywhere. Thanks a lot.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd October, 2005, 09:37 PM
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Brighton
Posts: 4,856

Erm? Any ideas? Please? Please?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 3rd October, 2005, 04:12 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

Every KVM I've seen that had audio switching capabilities only supported basic stereo audio. Sorry.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 3rd October, 2005, 05:09 PM
danrok's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: March 2003
Location: Great Britain
Posts: 18,917

I dare say there is a gap in the market here, so we may well see them before long.
__________________
Desktop PC: AMD FX-8370E / Asus M5A99X Evo R2.0 Motherboard / 16GB DDR3 RAM / GeForce GTX 970
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 3rd October, 2005, 08:06 PM
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Brighton
Posts: 4,856

It seems such an obvious product....
Maybe I should make one!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I switch on IDE 3 & 4? thenetmaker EPoX MotherBoards 3 23rd July, 2003 01:01 AM
ATX Switch SteveI General Hardware Discussion 8 28th November, 2002 03:25 AM
Should I Switch? [PCE]Psycho ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 26 8th June, 2002 06:11 AM
Need a new Switch The Spyder Mobile Devices and Networking 11 18th April, 2002 05:27 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0