AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > General Hardware Discussion

General Hardware Discussion Hard drives, CD, DVD Monitors, All hardware questions not better served by our other Topics


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 27th March, 2002, 09:27 PM
Member
 
Join Date: December 2001
Location: Warrington
Posts: 28

Unhappy .bin file woes - please help!

Can anyone please help me with this:

ive got:

plextor 24X cd rewriter
windows xp

problem im having is trying to burn .bin files

never used to have any problems previously and its always been ok.

now when i copy them and put the cd in my drive it says there is nothing on the cd. go into properties and it again shows nothing. try and copy on to it again and it says it full

ive got the windows xp aspi driver installed and seems to work fine as it lets me use diskjuggler no problem.

ive tried burning the files using cdrwin, fireburner, and nero.

cdrwin wont copy them at all and always errors, fireburner and nero copy them without problems but the result is the above.

This has now happened on about 6 or 7 different ones.

Trying to copy any other way - ie mp3 works fine so i dont think the actual rewriter is to blame.

Is there any way of 'opening' .bin files or checking if they arent corrupt?

Thanks again
Ash
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th March, 2002, 11:08 PM
Super's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Mississauga, Canada
Posts: 535
Send a message via ICQ to Super Send a message via AIM to Super

Well, I know in Nero you can do a Simulation to check if it will give you an error before it actually burns the CD. So you could waste time instead of CDs.

I had similar problems with FireBurner and ISO files. It would "burn" them without an error, but when I check the CD, its empty. Then I try same file, same program, same everything, but burn again, and it works. Don't know why myself.
__________________
!!!!Leafs are still #1!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ninja File Managers - Suggest a killer file organization app. DimViesel OS, Software, Firmware, and BIOS 0 6th September, 2004 09:35 AM
BIOS file shows up as BootVis trace file chile EPoX MotherBoards 2 17th January, 2004 10:51 PM
RGA+ woes Jsa EPoX MotherBoards 40 1st April, 2003 01:20 PM
8RGA+ woes Skell EPoX MotherBoards 13 23rd March, 2003 02:16 PM
8k5a2+ +1gb RAM woes Braddy_ EPoX MotherBoards 2 17th March, 2003 07:08 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:24 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0