AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 18th August, 2004, 07:24 AM
BMan's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: Home Sweet California
Posts: 264
Send a message via ICQ to BMan Send a message via AIM to BMan Send a message via Yahoo to BMan

9500 pro shuts down after new bios. HELP PLS!

Hey you guys. on my desktop i have a 9500 pro. flashed my bios after i edited them with hex editor, and i restarted my computer. nothing shows up. is there any way i can get my video cards bios changed... or some nob on the mobo im missing? PLS HELP!

bman
__________________
AMD AthlonXP 2600@2.1Ghz
EPox 8rda+ NForce 2 chipset
ATI Radeon 9500 Pro 128 MB Zalman Heat pipe
2 256 Corsair 3500 DDr XMS 400 + 1 256 corsair value
80GB WD 8MB cache@7200 RPM -| 133 serial ata
120gb WD 8mb Cache@7200 RPm -| 133 serial ata
8x dvd+rw
40x12x48 CDRW
450 Emerex Power Supply
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th August, 2004, 07:31 AM
BMan's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: Home Sweet California
Posts: 264
Send a message via ICQ to BMan Send a message via AIM to BMan Send a message via Yahoo to BMan

I do have another video card i can put in the comp... if i need to get into a certain folder to delete something or add something... HELP! PLS

My gaming relys on this computer.. the game freak has to get back to his gaming computer. Also need to reserch stuff for my car on the comp to.
__________________
AMD AthlonXP 2600@2.1Ghz
EPox 8rda+ NForce 2 chipset
ATI Radeon 9500 Pro 128 MB Zalman Heat pipe
2 256 Corsair 3500 DDr XMS 400 + 1 256 corsair value
80GB WD 8MB cache@7200 RPM -| 133 serial ata
120gb WD 8mb Cache@7200 RPm -| 133 serial ata
8x dvd+rw
40x12x48 CDRW
450 Emerex Power Supply
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 18th August, 2004, 08:42 AM
BMan's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Location: Home Sweet California
Posts: 264
Send a message via ICQ to BMan Send a message via AIM to BMan Send a message via Yahoo to BMan

nm i think i got it
__________________
AMD AthlonXP 2600@2.1Ghz
EPox 8rda+ NForce 2 chipset
ATI Radeon 9500 Pro 128 MB Zalman Heat pipe
2 256 Corsair 3500 DDr XMS 400 + 1 256 corsair value
80GB WD 8MB cache@7200 RPM -| 133 serial ata
120gb WD 8mb Cache@7200 RPm -| 133 serial ata
8x dvd+rw
40x12x48 CDRW
450 Emerex Power Supply
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 18th August, 2004, 12:36 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

So, what was it?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Imagine the damage if a custom worm shuts down your organization for one day, if it' Daniel ~ Data Security 0 2nd August, 2006 05:30 PM
Prometeia-shuts down on Windows starting, random reboots? Liquid3D Cooling & Temperature Monitoring 8 5th February, 2004 09:27 AM
2500 shuts down @ 2.4ghz? speeduk EPoX MotherBoards 14 30th August, 2003 12:25 PM
Monitor shuts off forcing me to reboot turbo dan EPoX MotherBoards 3 2nd February, 2002 07:26 PM
My PC no longer shuts down Pinky OS, Software, Firmware, and BIOS 6 24th September, 2001 08:26 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:51 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0