AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 6th February, 2002, 09:39 PM
CreePinG_DeatH's Avatar
Member
 
Join Date: February 2002
Location: Chicago Burbs
Posts: 17
Send a message via AIM to CreePinG_DeatH

RivaTuner question

Question... In the registry editor part of Riva Tuner, there was a string that said ForceQuadro.

what does this do if I turn it on?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 6th February, 2002, 10:11 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

There are several settings to enable the quadro... you'll have to find this information (maybe google will have it linked) before tinkering, but I'm sure it's not just one setting...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 6th February, 2002, 10:13 PM
Member
 
Join Date: January 2002
Location: Guild, TN
Posts: 53

I believe it is used to make the drivers think that the board you are using is a Quadro. Quadro boards are for professional graphics like CAD/CAM designs. As far as I know it will not increase your frame rate in games.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 6th February, 2002, 11:37 PM
CreePinG_DeatH's Avatar
Member
 
Join Date: February 2002
Location: Chicago Burbs
Posts: 17
Send a message via AIM to CreePinG_DeatH

No it will not change framerates, but it will make OpenGL pictures sharper and clearer. I just wanted to know what that command did. I am just going to crush the resistors. It's eaasier than changing the drivers for me. Reason being is that the guides that I have looked at, depicted which driver files to hex edit, but the string that was supposed to be in there was not.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rivatuner-compatible drivers for Gainward 6800GS AGP? tamper Hardware Hacking 90 11th September, 2006 10:03 PM
Peliter Question and PS2 Mod Question Rondog Hardware Hacking 13 9th June, 2006 01:34 AM
1 bios question and 1 ram question espetado EPoX MotherBoards 7 18th March, 2003 06:16 PM
8K5A2+ RAID 0 Question(no Problems, just a question) ronin1967 EPoX MotherBoards 5 3rd November, 2002 05:56 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:42 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0