AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 15th February, 2005, 10:59 PM
Skiracing108's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Posts: 498
Send a message via AIM to Skiracing108

Help Speaker Trouble

ok i got my speakers hooked up just like the manual says and only thing i hear at all is the 2 rear speakers buzzing and no sound out of sub and the center and 2 fronts what is going on, using audigy 2zs soundcard
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th February, 2005, 03:00 AM
Skiracing108's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Posts: 498
Send a message via AIM to Skiracing108

Exclamation

HELP ME I NEED MY POOR SPEAKERS NOw the buzzing noise has moved to the center speaker
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16th February, 2005, 04:09 AM
dsio's Avatar
Steve Jobs
 
Join Date: October 2002
Location: Brisbane, QLD, Australia
Posts: 8,037

well can we have some information to go on?
how do you have the speakers connected? optically? digital coaxially? analogue tri-3.5mm stereo?
what speakers are they?
what are you trying to play through them?
__________________
Notebook: Apple Macbook Pro 13" i7 2.7Ghz (3.4Ghz max) 8GB DDR3 1333Mhz (Mac OSX 10.6.7)
Desktop: ASUS Rampage Formula X48
Intel Core 2 Quad Q9450 (Yorkfield) @ 3.60Ghz (Folding SMP Linux)
Running Fedora 15 Linux (GNOME 3)
Dual Dell 2407WFP
AOA Team fah

Drivers, Games, Demos, Mods and Overclocking Tools At AOAFiles
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16th February, 2005, 09:23 PM
Skiracing108's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Posts: 498
Send a message via AIM to Skiracing108

they are connected with speaker wire and they are the Klipsch ProMedia ultra 5.1 Personal Audio System IM trying to play music and anysounds my computer would make through them. The center speakre and 2 rear speakers make buzzing noises
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 17th February, 2005, 02:17 AM
Skiracing108's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Posts: 498
Send a message via AIM to Skiracing108

never had i heard sound more clean unless its my bros expensive home stereo system, the klipsch 5:1 speakers rule with audigy 2zs sound card
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 17th February, 2005, 05:08 AM
Phat Pat's Avatar
Phat Spammer
 
Join Date: July 2002
Location: /home/pat
Posts: 1,432
Send a message via AIM to Phat Pat

Quote:
Originally Posted by Skiracing108
never had i heard sound more clean unless its my bros expensive home stereo system, the klipsch 5:1 speakers rule with audigy 2zs sound card
so i take it its working?
__________________
God's got this all wrong. We are not special. We are not crap or trash either. We just are, and what happens just happens.
And God says, "No, that's not right."
Yeah. Well. Whatever. You can't teach God anything. -Tyler Durden

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 17th February, 2005, 05:19 AM
dsio's Avatar
Steve Jobs
 
Join Date: October 2002
Location: Brisbane, QLD, Australia
Posts: 8,037

Im confused now :\
i take it the speakers are now working properly, hence the clear audio.
they are connected to your audigy2 with speaker wire? huh?
__________________
Notebook: Apple Macbook Pro 13" i7 2.7Ghz (3.4Ghz max) 8GB DDR3 1333Mhz (Mac OSX 10.6.7)
Desktop: ASUS Rampage Formula X48
Intel Core 2 Quad Q9450 (Yorkfield) @ 3.60Ghz (Folding SMP Linux)
Running Fedora 15 Linux (GNOME 3)
Dual Dell 2407WFP
AOA Team fah

Drivers, Games, Demos, Mods and Overclocking Tools At AOAFiles
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 17th February, 2005, 04:12 PM
Skiracing108's Avatar
Member
 
Join Date: October 2004
Posts: 498
Send a message via AIM to Skiracing108

no they use speaker wire to connect to the speakers to the sub and yes they are working
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
speaker madcatmk3 Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 2 25th December, 2005 02:26 AM
Speaker for my PC? QSDT AMD Motherboards & CPUs 2 5th September, 2005 11:02 PM
Speaker/soundcard help Motivator Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 1 4th September, 2005 02:20 AM
PA speaker recomendations? surlyjoe Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 3 24th May, 2005 05:33 AM
Place to buy PC speaker RussianMissile1 General Hardware Discussion 5 20th October, 2004 03:53 AM


All times are GMT +1. The time now is 12:52 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0