AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 29th March, 2005, 09:10 PM
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 12

Aureal Vortex and XP SP2

Hello,

I got fed up with the lame onboard sound on the motherboard so I raided my second machine which has (had) an Aureal Vortex 8330. Put it in, installed the XP drivers and all seemed fine. Started to play a game and the sound wasnt on. Went back to desktop, no sounds . If i uninstall the device in hardware manager, then refresh it reinstalls and sound works for a while, then stops. The card works perfect in the other machine, and all connections etc are fine on the new one (even tried other PCI slots that run other cards fine). Speakers are fine too. I have noticed that games run jerkilly now as well.

The only thing is the new machine runs SP2 of XP, whereas the older one is just vanilla SP1 (no updates at all - its not connected to the internet).

Anyone have any experience with the AV cards and SP2 XP?

The system is nothing special, 2400+ XP Athlon, MSI KT400 MoBo, GeForce4.
cheers.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 07:09 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0