AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 21st January, 2008, 01:56 PM
NarkotikBuzz's Avatar
Member
Breakout Champion
 
Join Date: July 2004
Location: LIMBO
Posts: 793

Strange driver issue...

Right now i am using the 163.76 XG drivers, and they are working great....but i have tried using all the drivers that have been released since these and i keep having the same problem. All the newer drivers do not seperate the 2D and 3D clock speeds, so when i overclock my cards 3D speeds, it puts the 2D speeds at the same speed, which causes my screen to go black every few seconds, and it keeps doing this until i reset the clock speeds to stock. It is very wierd. Even now i have to use my video cards software to overclock the card, because it allows me to set 2D and 3D speeds seperately, something the Nvidia control panel does not let me do. Does anyone else have this issue or is it just me?
__________________
Abit NF7-s
Barton 2500+ M @1800mhz
Leadtek 6800le
Ubuntu

HP Pavillion DV9535nr Laptop

AOA Team fah AOA Team files
"Who you callin a psycho?!" Kingpin
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th January, 2008, 02:13 AM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

You think you are seeing strange drivers? It takes courage out there on the modern road. Oh.. sorry! Bumpez, svp.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 29th January, 2008, 07:37 PM
cloasters's Avatar
Asst. BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Location, Location
Posts: 21,956

And bumps, goes Pottifer.
__________________
When the world will be better.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nForce2 USB driver conflict issue videobruce EPoX MotherBoards 7 24th January, 2007 01:56 PM
9NPA+ and Opterons- CPU driver issue K404 EPoX MotherBoards 10 15th November, 2005 08:44 PM
Could this be a 3.13 driver issue? Im stumped. $ilent$uicide Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 0 14th January, 2004 05:13 PM
RDA+ sounds issue strange one this Thejoker EPoX MotherBoards 4 8th May, 2003 10:18 PM
Strange issue with new bios and sub 7 multipliers spirits247 EPoX MotherBoards 3 20th January, 2002 04:00 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:16 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0