AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 11th March, 2009, 12:40 AM
Necorum's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Indianapolis,Indiana,United States
Posts: 1,803
Send a message via AIM to Necorum Send a message via MSN to Necorum Send a message via Yahoo to Necorum

Hmm chance of faulty temp sensor

Ok last month I had a geforce 8600 gt heating up according to temp programs. So after replacing it yet again it reads the same temps So Im thinking faulty sensors?

So I modded a cpu stock cooler on it (massive one for a core 2 duo) and also made some ramsinks for it. It still reads the same temps. The cpu cooler is touching it fine and feels warm to the touch nothing to hot to touch but the card reads its @ 95c under load how is that possible?


Plenty of case airflow
Hmm chance of faulty temp sensor-case.jpg
Attached Thumbnails
Hmm chance of faulty temp sensor-furmark_000000.jpg  
__________________
AOA Team fah


3dMark 11: P7023
3dMark Vantage: P31097

Last edited by Necorum; 11th March, 2009 at 12:47 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th March, 2009, 01:50 AM
Necorum's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Indianapolis,Indiana,United States
Posts: 1,803
Send a message via AIM to Necorum Send a message via MSN to Necorum Send a message via Yahoo to Necorum

FIXED

Ran the fan on the new heatsink to the 12volt rail and all is fine 71c during folding and running prime 95 to add extra heat in the case :P
__________________
AOA Team fah


3dMark 11: P7023
3dMark Vantage: P31097
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bay temp sensor Samuknow Cooling & Temperature Monitoring 10 21st January, 2006 11:53 PM
Temp sensor on the 8RDA6+ Barix EPoX MotherBoards 2 4th September, 2005 05:45 PM
temp sensor _MID_Viking AMD Motherboards & CPUs 1 14th March, 2004 09:59 AM
8RDA+ Missing CPU Temp Sensor? zettler EPoX MotherBoards 4 19th August, 2003 06:01 PM
MBM temp sensor & 8kha+ ?? Lionfish EPoX MotherBoards 15 25th May, 2002 01:02 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:57 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0