AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 14th July, 2002, 07:30 AM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Crappy 3D Mark score on a GF4 TI

Just got a Gainward GF4 TI 4200.

 

Great card and games look awsome.

 

I am only getting 6900 in 3D mark 2001. I have Vsync off and AA and any thing else I can think of. The Dragothic game hits 170 FPS in low qualty mode but still getting a crap score. Running 28.42 drivers and have it OC to 300/550. This thing should fly....

 

Have DX 8.1 installed and reinstalled. Reinstalled VIA drivers.

 

Help
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th July, 2002, 11:39 AM
robbie's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: November 2001
Location: Out in the desert of Ca.
Posts: 12,548
Send a message via AIM to robbie Send a message via MSN to robbie Send a message via Yahoo to robbie Send a message via Skype™ to robbie

Weird, cuz with 3Dmark your score is pretty much based on the card that you have. I ran my duron 1 gig at 100mhz FSB and 133mhz fsb and the scores were pretty close.

Maybe try playing with OTHER drivers?!?!
Rob
__________________
Taking each day as it comes
Grow, learn and OVERCLOCK. Need help?? Ask me.
Your Mommy!! (Aug/02) Welcome to the fold.
Buy it, Sell it, or Trade it in the AoA classifieds!!
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14th July, 2002, 01:57 PM
Chief Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Europe
Posts: 13,075

With a 1GHz Athlon@1.3, a stock Gainward Ti 4200, and drivers set to default, I see about 7500. Remember this is with no tweeking!

Drivers are 29.42

AidanII
__________________
Any views, thoughts and opinions are entirely my own. They don't necessarily represent those of my employer (BlackBerry).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 14th July, 2002, 02:17 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

In the reviews I have seen scores of around 9000 plus. These were pretty fast CPUs but I expected more out of this card.....
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 14th July, 2002, 06:50 PM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

I had a chaintech in a clients- P4 2.2@2.533- 1gig ddr- clocked 275/550-

Latest Drivers (29.42) Latest VIA-

10200 :-D

Try reinstalling windows?
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 14th July, 2002, 09:02 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

I am backing everything up now. I managed a big 7081 after some tweaking.

 

I will post back after I reinstall..
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
COD2 problems.. sometimes runs great.. sometimes runs crappy. Vash GAMES! OH YEAH! 14 20th December, 2006 04:04 PM
help! crossfire but no more fps score lower in 3d mark wtf gordon996 Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 13 26th November, 2006 10:42 PM
Latest 3D Mark high score... Lazgoat Benchmarking 2 27th September, 2004 10:22 PM
CrApPy Benchmark??? WHY Shadoxity General Hardware Discussion 5 8th February, 2004 12:14 PM
Crappy vender Alert??Great PCs Online? wdolfan Reader's Retailer Ratings & Commentaries 6 16th November, 2003 05:10 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:37 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0