AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Intel Motherboards & CPUs

Intel Motherboards & CPUs Questions or comments on INTEL products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 25th August, 2003, 06:11 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 4

OC 1.7celeron

I have an ecs p4vmm2 and an intel celeron 1.7. I would like to know if i can do some OC, in the bios i have the fsb locked. i can change the multiplier but it doesnt affect nothing though..

Thanks
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th August, 2003, 06:34 PM
Chief Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Europe
Posts: 13,075

Intel chips have their multiplier locked, so you can't adjust them. Instead, you have to adjust the FSB to overclock the chip.
__________________
Any views, thoughts and opinions are entirely my own. They don't necessarily represent those of my employer (BlackBerry).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 25th August, 2003, 09:26 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 4

How do i know which PLL i have?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 26th August, 2003, 03:11 PM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 4

nevermind i found it
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 27th August, 2003, 12:11 AM
Member
 
Join Date: August 2003
Posts: 4

well i can raise my fsb to 110 after that the pc freeze when im running 3dmark01, i guess it's because the agp bus is too high. if that's the problem, is there any way i can low the agp and pci bus and keep the fsb?

thanks
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 1st March, 2004, 03:51 AM
Member
 
Join Date: March 2004
Posts: 3
Send a message via AIM to marc1n

Same mobo Same problem

i pmed u eXo_ but i thought might as well post too so i want to know how to OC my P4VMM2 v 5.0 with 1.7ghz celeron since it worked for u i might as well give it a shot , ive got a cool master aero 4 with copper heatsinke and some artic silver i think that should keep it cool. Thanx in advance.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 02:26 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0