AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Intel Motherboards & CPUs

Intel Motherboards & CPUs Questions or comments on INTEL products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 5th September, 2002, 04:58 PM
burekar's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Slovenia
Posts: 58

Question Abit VH6-II and Celeron Tualatin 1100-please answer quickly

Before I had a Celeron 700 with a voltage mod on the back pins of the motherboard. So, I unsoldered those pin-bridges and installed a Tualatin 1100. No screen. I restarted the CMOS, the same thing. I have the newest BIOS for this motherboard. When I put the celly 700 back in it works just fine. What could be wrong?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 5th September, 2002, 06:50 PM
burekar's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Slovenia
Posts: 58

Stupid me, it doesn`t support FC-PGA2. I tried to flash it with a VH6T BIOS, but the program didint want to run because of the difference between the motherboard and BIOS number(I assumed that VH6T and VH6-II are physically identical). How can I persuade the flash program to flash the VH6-II woth the VH6T BIOS?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 6th September, 2002, 01:51 PM
burekar's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Slovenia
Posts: 58

I see that nobody wants to help me .

Anyways, this is the message that I get in ms-dos mode when I try to flash my BIOS:
"The program file`s part number does not match with your system!"

How to bypass this?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 6th September, 2002, 02:03 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

There are differences between the boards in their PIN configuration in order to support the Tualatin (I used to have a VH6T with a Tualatin ). [voltage PIN issue] It's possible to run the Tullie on the VH6-II with an adapter, but last I checked they were more money than really worth (be worth more to you to sell your current mobo and buy another).
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 6th September, 2002, 02:11 PM
burekar's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Slovenia
Posts: 58

I have visited powerleap`s web site-expensive!

Any chance to do this PIN mod with soldering?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 6th September, 2002, 04:10 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

Quote:
Originally posted by burekar
I have visited powerleap`s web site-expensive!

Any chance to do this PIN mod with soldering?
It's possible.

Wow, I even had a say about this and it's still a sticky !!
__________________

Last edited by Pinky; 6th September, 2002 at 04:13 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 6th September, 2002, 07:21 PM
burekar's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Slovenia
Posts: 58

Cool

Quote:
It's possible.
From theory to practice
I made it. Thanks a million Pinky. Right now its @1300, I`m going to make a few more adjustments.

Here`s the link of the mod I have done after half an hour of reading on Madonion`s forums.
http://www.froggy.com.au/frogge/pepp...uareport1.html
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 22nd September, 2002, 09:34 PM
funnyperson1's Avatar
Member
 
Join Date: September 2002
Location: Blacksburg, VA aka Vtech
Posts: 592
Send a message via AIM to funnyperson1

nice, you cna probably get 1.5 out of that chip with no sweat, i got 1.6 out of mine at 1.6v with a Delta38 screwed onto the intel retail cooler
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tagan PSU 1100 watts! MrSeanKon Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 6 20th December, 2006 01:42 AM
How to get rich quickly. mookydooky Random Nonsense! 0 5th November, 2003 08:27 PM
Tualatin Celeron on a BX and Radeon 8500 Bender Benchmarking 1 24th June, 2002 07:09 AM
Results of the Tualatin Celeron and P3 showdown Pinky Intel Motherboards & CPUs 40 23rd May, 2002 11:34 AM


All times are GMT +1. The time now is 12:03 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0