AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Intel Motherboards & CPUs

Intel Motherboards & CPUs Questions or comments on INTEL products?


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 7th September, 2002, 06:56 PM
surlyjoe's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: September 2001
Location: caliland
Posts: 2,723

msi 845e fasttrack 133 udma mode?

I would like to use the fasttrack 133 controller for 2 additional UDMA channels, but there doesnt seem to be a jumper to switch modes like all the fasttrack 100 boards, and no bios option, does anyone know whats goin on here? TIA!!
__________________
"Many people die at twenty five and aren't buried until they are seventy five"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 8th September, 2002, 08:43 PM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

Ok...... i searched like 4 sites..... downloaded the manual......read it.... and all i can come up with is that the BIOS is in controll of this feature........
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 8th September, 2002, 11:46 PM
surlyjoe's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: September 2001
Location: caliland
Posts: 2,723

I scoured the bios, it aint in there, funny though I found a review where the guy says th his bios has ATA and RAID as the selection for the raid chip, mine are just enabled and disabled
__________________
"Many people die at twenty five and aren't buried until they are seventy five"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
QUANTUM FIREBALLP AS20.5 UDMA Mode. Chesso General Hardware Discussion 9 27th February, 2005 04:55 AM
Can't use UDMA Corax EPoX MotherBoards 4 15th December, 2003 05:58 AM
How do I get UDMA 6 to work? Redrum EPoX MotherBoards 12 24th June, 2003 04:00 AM
Epox 845E chipset? evilernie EPoX MotherBoards 0 17th March, 2002 09:18 PM
No UDMA mode with TEAC 540 and bios 2221 Protuber EPoX MotherBoards 1 1st March, 2002 03:58 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:22 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0