AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Mobile Devices and Networking


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 19th January, 2002, 05:17 AM
dabaerman's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Auburn, WA
Posts: 2,101

Re: oregon?

Quote:
Originally posted by Spyder462

Why you commin to oregon? I live in oregon city
- :-D

Spyder
the parents of two of our grand children live in Medford. we visit them now and again(they're close enough) also thinking of retiring in the area. I like to play golf and fish the upper Rogue at Shady Cove. use fly rod to get their attention, then golf club to finish

there now and enjoying dial-up flew by(over) O' City on
the way. will wave on the way home
__________________
Folding 24/7 with AMD QuadCore CPU's & nVidia Cuda Powered GPU's

AOA Team fah

Last edited by dabaerman; 19th January, 2002 at 06:48 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 20th January, 2002, 09:55 AM
ItHuNkPuNk's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: CA, Bay Area
Posts: 332
Send a message via AIM to ItHuNkPuNk

these plans you're talkin about aren't for cablemodem right? I have ATTBI cable internet and its like $50 a month!

Somebody know something I don't? Am I single handedly supporting ATT by paying out the arse?
__________________
I thunk Punk I did.. yesssireee..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 20th January, 2002, 10:15 AM
ItHuNkPuNk's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: CA, Bay Area
Posts: 332
Send a message via AIM to ItHuNkPuNk

Ok.. so I go to the Att broadband website and search for price plans.. To do this you have to put in an addy to search for availability.. so I put in my addy..

It says "There is already an active account at this address" and will only let me talk to a rep, not check prices..

So I try putting in the addresses for EVERYONE on my block.. If they don't have an active account (and therefore are unable to check prices) then it says "SERVICE UNAVAILABLE IN THIS LOCATION"..

Is this to prevent price comparison? do I have to call them and pretend to be a new customer so that I can argue the price with them without knowing current market value? This sounds pretty coercive to me..
__________________
I thunk Punk I did.. yesssireee..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 20th January, 2002, 06:55 PM
dabaerman's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Auburn, WA
Posts: 2,101

This is a special plan to get new customers to sign up. have to be
a new user.
Same thing applies to Cell Phone users. I'm stuck with a plan @
$60 mo. new plan with more minutes/free long dist. is $50. I can't
get on the new plan. severe suckage.
__________________
Folding 24/7 with AMD QuadCore CPU's & nVidia Cuda Powered GPU's

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 20th January, 2002, 07:36 PM
ItHuNkPuNk's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: CA, Bay Area
Posts: 332
Send a message via AIM to ItHuNkPuNk

Quote:
Originally posted by dabaerman
This is a special plan to get new customers to sign up. have to be
a new user.
Same thing applies to Cell Phone users. I'm stuck with a plan @
$60 mo. new plan with more minutes/free long dist. is $50. I can't
get on the new plan. severe suckage.
Hell, i'll cancel my service to get that deal!! from 50 - 10?? Worth it.. I am just tryin to find out if its available in my area... it seems to be a well kept secret..

oh.. and btw, what cell provider is it? ya just might be able to switch you plan after all..
__________________
I thunk Punk I did.. yesssireee..

Last edited by ItHuNkPuNk; 20th January, 2002 at 07:39 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 21st January, 2002, 02:43 AM
dabaerman's Avatar
Member
 
Join Date: October 2001
Location: Auburn, WA
Posts: 2,101

Quote:
Originally posted by ItHuNkPuNk


Hell, i'll cancel my service to get that deal!! from 50 - 10?? Worth it.. I am just tryin to find out if its available in my area... it seems to be a well kept secret..

oh.. and btw, what cell provider is it? ya just might be able to switch you plan after all..

have Verizon, 300 shared min. three phones, $60 a month. we don't use over 200 min but they offer 1200 shared anytime min.
and free long distance in continental us up to four phones for $49.99. it will cost $375 if I cancel the progy I'm on and they say there is now way to transfer from one to the other. I am bumed it but will leg it out till May. thats when I can quit.
__________________
Folding 24/7 with AMD QuadCore CPU's & nVidia Cuda Powered GPU's

AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 21st January, 2002, 02:24 PM
ItHuNkPuNk's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: CA, Bay Area
Posts: 332
Send a message via AIM to ItHuNkPuNk

Quote:
Originally posted by dabaerman

I am bumed it but will leg it out till May. thats when I can quit.
Argh.. sorry to hear that.. If it was Sprint, I could help ya..
__________________
I thunk Punk I did.. yesssireee..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 7th February, 2002, 04:05 AM
CNUCompGuy's Avatar
Banned
 
Join Date: October 2001
Location: San Antonio, TX
Posts: 164
Send a message via ICQ to CNUCompGuy Send a message via AIM to CNUCompGuy Send a message via Yahoo to CNUCompGuy

Quote:
Originally posted by Superman53142
Ummm, it's $40 a month up here in Wisconsin dere. But I bet my upload speed will kick any of yous guyses (45 kilobytes per second)

HAHAHAHA, that upload speed is bad, mine is 512KB/sec upload and 1.5GB/sec download....it's awesome, Comcast High Speed in Northern Virginia....although, I just got 2 months free then it's 34.99 plus 6.99 rental fee for the modem, cuz I don't feel like buyin a new one, lol....so, it's about 42/month....anyways, ttyl and good luck with your cable services, hopefully u don't have bad luck like I did, lol....when I first got it, it just happened to randomly disconnect all by itself....it just happened to be that I was one of the lucky few to get my information put into the server incorrectly, so, it would recognize my computer some of the time and some of the time it wouldn't, lol....but now it's fixed, they gave me a new modem and they up my connection speed for free for 6 months, lol....anyways, ttyl and good luck
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 7th February, 2002, 05:34 AM
Superman's Avatar
Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: WI
Posts: 4,406
Send a message via ICQ to Superman

Quote:
Originally posted by CNUCompGuy



HAHAHAHA, that upload speed is bad, mine is 512KB/sec upload and 1.5GB/sec download....it's awesome, Comcast High Speed in Northern Virginia....although, I just got 2 months free then it's 34.99 plus 6.99 rental fee for the modem, cuz I don't feel like buyin a new one, lol....so, it's about 42/month....anyways, ttyl and good luck with your cable services, hopefully u don't have bad luck like I did, lol....when I first got it, it just happened to randomly disconnect all by itself....it just happened to be that I was one of the lucky few to get my information put into the server incorrectly, so, it would recognize my computer some of the time and some of the time it wouldn't, lol....but now it's fixed, they gave me a new modem and they up my connection speed for free for 6 months, lol....anyways, ttyl and good luck
Waaaaa, waaaaa, now you made me cry

I want faster upload speed

Squeaky wheel gets the grease right?
__________________
"And, most of all, remember this descendant of David who beat the hell out of death."
-from the book "Six Hours One Friday" by Max Lucado

"You have to go outside the sequence of engines, into the world of men, to find the real originator of the rocket. Is it not equally reasonable to look outside nature for the real Originator of the natural order?
-C.S. Lewis


Director of JavaScript section of the Allied Sites Support Team, web designer and programmer for DaOCPlace, and co-web designer and programmer for AOA Files

Avatar by Epox Tech



<>< I Believe-Do You?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 7th February, 2002, 07:36 AM
CNUCompGuy's Avatar
Banned
 
Join Date: October 2001
Location: San Antonio, TX
Posts: 164
Send a message via ICQ to CNUCompGuy Send a message via AIM to CNUCompGuy Send a message via Yahoo to CNUCompGuy

HAHAHAHA, sorry, y don't u just start complainin to them about ur service and how it constantly disconnects at random and maybe they'll do that for u too, lol
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 7th February, 2002, 02:04 PM
Jazz's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: December 2001
Location: St. Louis
Posts: 1,105
Send a message via ICQ to Jazz Send a message via AIM to Jazz

Quote:
Originally posted by CNUCompGuy



HAHAHAHA, that upload speed is bad, mine is 512KB/sec upload and 1.5GB/sec download....it's awesome, Comcast High Speed in Northern Virginia....although, I just got 2 months free then it's 34.99 plus 6.99 rental fee for the modem, cuz I don't feel like buyin a new one, lol....so, it's about 42/month....anyways, ttyl and good luck with your cable services, hopefully u don't have bad luck like I did, lol....when I first got it, it just happened to randomly disconnect all by itself....it just happened to be that I was one of the lucky few to get my information put into the server incorrectly, so, it would recognize my computer some of the time and some of the time it wouldn't, lol....but now it's fixed, they gave me a new modem and they up my connection speed for free for 6 months, lol....anyways, ttyl and good luck
Do you mean 1.5mb download? If its 1.5gb i am sooooo there.
__________________
AOA Team fah
"Remember there is a time to pray and there is a time to fight, anything can be a weapon if you are holding it right "
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
"Folding protiens and taking names"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 7th February, 2002, 09:20 PM
CNUCompGuy's Avatar
Banned
 
Join Date: October 2001
Location: San Antonio, TX
Posts: 164
Send a message via ICQ to CNUCompGuy Send a message via AIM to CNUCompGuy Send a message via Yahoo to CNUCompGuy

oops, yeah, my fault, I thought I put 1.5MB/sec, lol, Iwish it was 1.5GB, lol....I would be there too, lol, especially at this price, lol....sorry for the typo, lol :-D
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 27th February, 2002, 05:16 AM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

IMM SOOO MADDD! Still havent came out here yet.......... my friends house burnt down........ they got two cable modems................ Now i have one and they have one! HEHEHEHEHEH

sPYdeR
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some Broadband Fun Southern Man Random Nonsense! 1 11th November, 2004 05:14 AM
Broadband Con Random Nonsense! 3 6th October, 2004 08:56 PM
Broadband GrahamGarside Random Nonsense! 16 30th September, 2004 07:46 PM
Broadband at last dod Random Nonsense! 24 24th June, 2004 11:02 PM
Broadband Con Betty's Rants and Rages 4 27th June, 2002 09:23 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:42 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0