AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Mobile Devices and Networking


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 24th March, 2002, 05:07 AM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

Need a new Switch

After my last network party this weekend, i have decided that i need a new switch :-( the current 16port Netgear (Bay Networks) gives me too many problems. I personaly use 2x Netgear 24port Switches for my house- but im looking for a value and reliability one.
?????????
Spyder
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th March, 2002, 05:09 AM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

lol that's alot of ports. are you looking cheap or expensive?
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24th March, 2002, 05:11 AM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

Cheap :-D ( i have over 60 ports in my house for networking- i dont even have 3/4 connected :-D )
Spyder
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 24th March, 2002, 05:11 AM
Superman's Avatar
Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: WI
Posts: 4,406
Send a message via ICQ to Superman

Quote:
Originally posted by Spyder462
Cheap :-D ( i have over 60 ports in my house for networking- i dont even have 3/4 connected :-D )
Spyder
I have 4. I have 1/2 connected
__________________
"And, most of all, remember this descendant of David who beat the hell out of death."
-from the book "Six Hours One Friday" by Max Lucado

"You have to go outside the sequence of engines, into the world of men, to find the real originator of the rocket. Is it not equally reasonable to look outside nature for the real Originator of the natural order?
-C.S. Lewis


Director of JavaScript section of the Allied Sites Support Team, web designer and programmer for DaOCPlace, and co-web designer and programmer for AOA Files

Avatar by Epox Tech



<>< I Believe-Do You?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 24th March, 2002, 11:16 PM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

LOL and i thought i used alot............ :-D (My school uses 8 24port switches=

Spyder
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 24th March, 2002, 11:31 PM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

Wate are you doing with 30 computers in your house? I've got one 8 port and one 4 port switch in my house and they are only half used.
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 25th March, 2002, 01:40 AM
surlyjoe's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: September 2001
Location: caliland
Posts: 2,723

theres a 3com 24 port cheap in the classifieds!!
__________________
"Many people die at twenty five and aren't buried until they are seventy five"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 25th March, 2002, 07:19 AM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

Quote:
Originally posted by mrpcman
Wate are you doing with 30 computers in your house? I've got one 8 port and one 4 port switch in my house and they are only half used.
A hell alota folding after i get a decent connection :-D
I have:
Intel:
1. Dual PIII 1gig
1. PIII 750
1. PIII 733
1. PIII 650
1. PIII 667
1. PIII 600
1, PIII 550
1. pIII 533
1. PIII 450
1. PII 450
1. PII 400
1. PII 350 (awating mainboard)
1. PII 333 (awating mainboard_)

Amd:
1.Amd Xp 1800 at 1714
1. Amd 1.4
1. Amd 1gig
1. Duron 950
1. Duron 850 (dead :-(
2. Amd k6-2 500


hehehehehehehhe i bet u cant wait until i get cable or dsl :-D
(the 30 or so odd ports that are connected are connected to ports in the wall that i wired- about 20 are used-
Spyder
Spyder
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 25th March, 2002, 04:46 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

You gotta get those 29,926 rigs folding!! asap!!

can't recommend much that won't cost much, search eBay or grab surly's
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 13th April, 2002, 05:06 PM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

After yet another lan party (they seem to happen every 2 weekends............) Im having 20people bring $15 a peice to attend so i can 1. buy a new Linksys 24port switch (or netgear) and 2. give prises!
Spyder
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 15th April, 2002, 09:23 PM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

check pricewatch
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 18th April, 2002, 05:27 AM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

#@^%@#^_#%#$_@@#$%)!@%) $257 for a bloddy 24port linsys switch????
I think illget a 16port of now.......... $107 :-D
Spyder
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KVM Switch aghastpumpkin General Hardware Discussion 4 3rd October, 2005 08:06 PM
How do I switch on IDE 3 & 4? thenetmaker EPoX MotherBoards 3 23rd July, 2003 01:01 AM
ATX Switch SteveI General Hardware Discussion 8 28th November, 2002 03:25 AM
Should I Switch? [PCE]Psycho ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 26 8th June, 2002 06:11 AM


All times are GMT +1. The time now is 05:51 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0