AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > General > ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team > nVidia/ATI GPU2 clients

nVidia/ATI GPU2 clients Folding clients that use GPUs on graphics cards running the GPU2 client


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 10th May, 2009, 01:42 AM
Necorum's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Indianapolis,Indiana,United States
Posts: 1,803
Send a message via AIM to Necorum Send a message via MSN to Necorum Send a message via Yahoo to Necorum

F@h gpu problem?

ok when i shrink the gpu client to the taskbar my cpu usage drops to 0-2%, but when its up cpu is @ 50-56%. Whats up with that?
__________________
AOA Team fah


3dMark 11: P7023
3dMark Vantage: P31097
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th May, 2009, 05:09 AM
ThunderRd's Avatar
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,232

You running the console client or the fancy graphical client? I've never used either one, but it doesn't happen to me with the systray client. Maybe you could try that.
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11th May, 2009, 05:17 AM
Necorum's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Indianapolis,Indiana,United States
Posts: 1,803
Send a message via AIM to Necorum Send a message via MSN to Necorum Send a message via Yahoo to Necorum

Im using the graphical one might switch it over to console. It seems to run faster when its not on the taskbar sucking 50% cpu. hmmm weird
__________________
AOA Team fah


3dMark 11: P7023
3dMark Vantage: P31097
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11th May, 2009, 08:05 AM
ThunderRd's Avatar
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,232

If you don't want the console try the systray client - it always runs in the tray and you can halt/pause/stop it from there.

FWIW the graphical client has known bugs in the viewer that crash the client from time to time, among other things.
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com

Last edited by ThunderRd; 11th May, 2009 at 08:08 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem running 1T, Possible bios problem? Jay T EPoX MotherBoards 9 7th August, 2005 11:23 PM
o/c problem,KHX 3200A or NF7-Sv2.0 problem bostjan AMD Motherboards & CPUs 4 2nd December, 2003 02:16 PM
8rda+ problem? or cpu problem? m1ke101 EPoX MotherBoards 4 15th May, 2003 09:58 AM
Big problem with 8k5a2+ new problem Raedon EPoX MotherBoards 17 8th November, 2002 06:34 PM


All times are GMT +1. The time now is 10:37 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0