AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > General > ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team > nVidia/ATI GPU2 clients

nVidia/ATI GPU2 clients Folding clients that use GPUs on graphics cards running the GPU2 client


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 16th August, 2010, 06:14 PM
Member
 
Join Date: November 2006
Posts: 105
Send a message via AIM to Vash

ATI HD 4200 won't budge after continueing WU

Just as the title says I think after i manually close out the GPU client and reload it, it won't move after it retrieves the hashes that were already completed.

For example I would close the program at 2200/10,000 complete and reopen it, it won't continue working and is stuck at 2200. I left it over night.. I cam going to check it in another 12 hours or so... but it looks like its not going anywhere. any tips? it has completed a full work unit already but only when it was working on it non stop.
__________________
Epox Nforce 2 + AMD Athlon XP 2800 Barton OCed to a 3200+
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th September, 2010, 10:09 PM
Necorum's Avatar
Member
 
Join Date: January 2005
Location: Indianapolis,Indiana,United States
Posts: 1,803
Send a message via AIM to Necorum Send a message via MSN to Necorum Send a message via Yahoo to Necorum

delete work folder and restart the client form scratch
__________________
AOA Team fah


3dMark 11: P7023
3dMark Vantage: P31097
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 20th September, 2010, 03:49 AM
ThunderRd's Avatar
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,232

Have to delete queue.dat as well. Then restart client.
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Doing S@H on a 4200+ TrevorS AMD Motherboards & CPUs 9 31st August, 2005 07:38 PM
Overclocking a TI-4200... FetusCakeMix Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 1 10th August, 2004 11:19 PM
Overcloking TI 4200 kanimambo Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 1 6th August, 2004 09:02 PM
GF4 4200 agp 8x SteveI Online Deals, and Steals 1 1st June, 2003 08:06 PM
Ti 4200 slowdown magicrichard Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 6 18th May, 2003 08:59 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:59 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0