AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Software > OS, Software, Firmware, and BIOS


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 24th September, 2004, 06:59 PM
Nate-X's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: Maryland..
Posts: 764
Send a message via ICQ to Nate-X Send a message via AIM to Nate-X

Problems setting up VPN Connection under Windows XP

I'm running two machines with Windows XP professional. The first machine's VPN connection set up without a hitch.. the 2nd on the other hand isn't working properly. The way it's looking is it's treating the VPN connection like a dialup connection or doesn't know that a connection is already established (DSL).

I went to this site http://www.wown.info/j_helmig/xpvpnclt.htm to see if it'd offer any help. On the 2nd machine I do not get the "Public Network" screen where it says to either "Do not dial the initial connection" & "Automatically dial this initial connection". Could that be the problem?

If someone could offer any ideas as soon as possible that'd make my weekend (especially since I'm on call this weekend and would like to dial in hehe.) I've been holding off on slicking my main machine since I could only get VPN to work on that one but I'm really needin to format that bad boy.. he's due for his 1 year re-install.

*edit* Forgot to include this.. I do not have an Internet Connection "set up" on that machine.. I have it connected to a router.. My main system which the VPN works fine has MSN.. Do I need to manually add an internet connection to the problem system before setting up a VPN connection?
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UK ADSL connection problems... tevildo Mobile Devices and Networking 1 21st November, 2006 03:54 PM
AMD 64 & Windows XP 64 Pro Problems High_Density 64 Bit computing 38 27th May, 2005 02:37 PM
FAH connection problems warp1 ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 5 11th May, 2004 01:37 PM
Problems setting up 8k3a+ moedank EPoX MotherBoards 1 20th March, 2002 08:35 AM


All times are GMT +1. The time now is 02:03 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0