AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Software > OS, Software, Firmware, and BIOS


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 26th June, 2005, 07:44 PM
bossa's Avatar
Member
 
Join Date: November 2004
Location: West Sussex
Posts: 118

Firefox/Quicktime problem

Hi All
Having a problem getting midi sounds from a website http://www.wholenote.com/ to work properly.
On this site there are midi tracks to enable you to learn tracks/styles of guitar.Everytime I play the track/Lick/Riff. I only get part played back.I should get the whole thing including chords drums and all.Sometime if I click page back on my browser the track plays like it should (sometimes). It seems by the intro in the site some browsers/PC's may have problems.I have been thru all the trouble shooting they suggest but still having this problem.
Using IE no problem at all but I would rather use Firefox.
Any clues?
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12th July, 2005, 04:33 PM
Got EpOx's Avatar
Team 45 Folder
 
Join Date: April 2005
Location: Exmouth, UK
Posts: 2,569
Send a message via MSN to Got EpOx Send a message via Skype™ to Got EpOx

Have you downloaded the quicktime plugin for firefox? and are you waiting long enough for the file to download?
__________________
Intel Core 2 Duo T5500 1.66Ghz
1GB PC2-5300 667Mhz
Matsh1ta DVD/RW Drive
232GB Western Digital 'My Book' External HDD USB 2.0
80GB Hitachi SATA HDD
Onboard Audio
Intel GMA 950 Onboard Video
Want to make a difference without leaving your chair?, then join the AOA folding team today!
AOA Folding @Home
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
QuickTime QuickSand? Daniel ~ Data Security 3 3rd January, 2007 10:04 PM
itunes/quicktime z3speed4me OS, Software, Firmware, and BIOS 4 13th October, 2005 12:11 AM
Quicktime broken logo bossa OS, Software, Firmware, and BIOS 5 4th July, 2005 07:37 PM
Firefox Problem Cerium OS, Software, Firmware, and BIOS 6 25th February, 2005 06:16 PM
Problem w/ FireFox 5|*42 OS, Software, Firmware, and BIOS 1 24th September, 2004 06:03 AM


All times are GMT +1. The time now is 05:44 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0