AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > General > ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team

ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team Where Protein Acrobats gather to change the world!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 10th June, 2004, 04:14 PM
RussianMissile1's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: June 2003
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,229
Send a message via AIM to RussianMissile1

Mystery WUs

ok, my 24hr average has jumped from about 140 to 240 in 2 days without any additions in CPUs according to this: http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/m...ussianMissile1

wow......

im not complaining though.
__________________
<-- My Cat PWNZ J00!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th June, 2004, 06:47 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Do you have EM... there's an easy way to track there. There is a log that can tell you which proteins you have folded. Also, when folding, the little PC icon changes color. Red means something is wrong. Green and light blue are for gromacs and tinkers, and dark blue is for the double gromacs.

I just came to this realization myself. If your main rig is folding a lot, I can explain the jump. Double Gromacs is awesome on P4's... If you get one on your rig, it will fold twice as much, twice as fast using SSE2. The bad news is there are only a handful of Dgromacs floating around.. If you got a couple in a row, it could boost you by 200pts a day.

My P4@3.3 can fold 4-500 points a day BY ITSELF!!! if it gets nothing but dgromacs.
The same machine only does 125-150 folding everything else.
__________________
AOA Team fah

Last edited by SteveI; 10th June, 2004 at 11:23 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10th June, 2004, 10:46 PM
RussianMissile1's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: June 2003
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,229
Send a message via AIM to RussianMissile1

i got 3 DG's in a row yesterday... but it still dosent make up for 6 WUs appearing in one time slot at 3am today...

no i dont have EM because stupid Windows dosent want to let my network work, if i install EM, i will only be able to monitor my main rig. the only way i know of how to get the network running is to reformat.

can EM monitor linux rigs as well? I'm probably going to use that USB stick or CDrom linux install to run FAH on my future rack.
__________________
<-- My Cat PWNZ J00!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mystery graphics card ajopz Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 28 29th December, 2006 10:21 PM
Nvidia G80 mystery starts thickening Gizmo Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 1 13th September, 2006 07:57 PM
Mystery of the On/Off Button patrizio EPoX MotherBoards 17 29th July, 2003 03:19 PM
The Mystery of the Unstable EP-4T4A Series Dog_One EPoX MotherBoards 4 21st April, 2003 07:26 PM
AGP Aperture, the mystery continues............ spirits247 General Hardware Discussion 2 13th May, 2002 07:47 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:03 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0