View Single Post
  #246 (permalink)  
Old 21st May, 2008, 08:27 AM
ThunderRd's Avatar
ThunderRd ThunderRd is offline
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,241

And now...

OK, at around noon here I saw that the servers were up again, and I held back on shutting the farm down for awhile to see if I can get some work uploaded in time, but nothing is happening. I'm stumped, because before these last 2 days all the machines in question were happily down/uploading without problems.

And now I see that I'm having the problem on .65.64:8080 as well as .65.63:8080. These are the addresses of 2 of the work servers. We download on port 80, which is operating fine for me, but we upload to them on port 8080, which apparently is my problem. They also have collection servers, which also use port 8080. Can't get to them either.

I have done nothing to the configuration of the router, and I am about to try to call my ISP to find out if port 8080 is closed for some reason. It's the only reason I can think of that would suddenly prohibit 20 boxes from communicating to the servers. I can ping the servers, and I can download from them fine on :80. But nothing is happening in the other direction, and I can't contact the server at :8080 in my browsers.

Has anybody ever had an ISP close port 8080, and why would they? If they have closed it, then it's the coincidence of the month that it would happen just as the servers went down - confusing me even further. I'm afraid to call and ask 'cause I'll most likely get some PFY who will spin my wheels and just get me aggravated.

Code:
--- Opening Log file [May 21 06:55:12] 


# SMP Client ##################################################################
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 5.92beta

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: D:\f@h_smp30
Executable: D:\f@h_smp30\fah.exe
Arguments: -verbosity 9 

[06:55:12] - Ask before connecting: No
[06:55:12] - User name: ThunderRd (Team 45)
[06:55:12] - User ID: 4DFB3331571CB210
[06:55:12] - Machine ID: 1
[06:55:12] 
[06:55:12] Loaded queue successfully.
[06:55:12] 
[06:55:12] - Autosending finished units...
[06:55:12] + Processing work unit
[06:55:12] Trying to send all finished work units
[06:55:12] Core required: FahCore_a1.exe


[06:55:12] Core found.
[06:55:12] + Attempting to send results
[06:55:12] - Reading file work/wuresults_05.dat from core
[06:55:12] Working on Unit 06 [May 21 06:55:12]
[06:55:12] + Working ...
[06:55:12]   (Read 5525230 bytes from disk)
[06:55:12] - Calling 'mpiexec -channel shm -env MPICH_USE_SMP_OPTIMIZATIONS 1 -np 4 FahCore_a1.exe -dir work/ -suffix 06 -checkpoint 15 -verbose -lifeline 2316 -version 592'

[06:55:12] Connecting to http://171.64.65.64:8080/
[06:55:14] 
[06:55:14] *------------------------------*
[06:55:14] Folding@Home Gromacs SMP Core
[06:55:14] Version 1.76 (February 23, 2008)
[06:55:14] 
[06:55:14] Preparing to commence simulation
[06:55:14] - Ensuring status. Please wait.
[06:55:31] - Looking at optimizations...
[06:55:31] - Working with standard loops on this execution.
[06:55:31] Examination of work files indicates 8 consecutive improper terminations of core.
[06:55:31] es status OK
[06:55:33] - Couldn't send HTTP request to server
[06:55:33] + Could not connect to Work Server (results)
[06:55:33]     (171.64.65.64:8080)
[06:55:33] - Error: Could not transmit unit 05 (completed May 20) to work server.
[06:55:33] - 8 failed uploads of this unit.


[06:55:33] + Attempting to send results
[06:55:33] - Reading file work/wuresults_05.dat from core
[06:55:33]   (Read 5525230 bytes from disk)
[06:55:33] Connecting to http://171.64.122.86:8080/
[06:55:40] 39165 -> 12883625 (decompressed 528.1 percent)
[06:55:40] 8.1 percent)
[06:55:41] 3 (Run 35, Clone 34, Gen 66)
[06:55:41] 
[06:55:41] 34, Gen 66)
[06:55:41] 
[06:55:41] Entering M.D.
[06:55:48] Calling FAH init
[06:55:50] in POPC
[06:55:50] Writing local files
[06:55:50]  checkpoint)
[06:55:50] Read checkpoint
[06:55:50] 0 steps  (33 percent)
[06:55:50] PC
[06:55:50] Writing local files
[06:55:50] Completed 165000 out of 500000 steps  (33 percent)
[06:55:52] Extra SSE boost OK.
[06:55:54] - Couldn't send HTTP request to server
[06:55:54] + Could not connect to Work Server (results)
[06:55:54]     (171.64.122.86:8080)
[06:55:54]   Could not transmit unit 05 to Collection server; keeping in queue.
[06:55:54] + Sent 0 of 1 completed units to the server
[06:55:54] - Autosend completed
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com
Reply With Quote