AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 02:10 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

4G4A2B04.bin ROCKS! TY ET!!

i've never been this high before with these Samsung PC2700 on any other bios.

Vcore: 1.80v
Memory ratio: 4:5

thanks again EPoX!!!
Attached Thumbnails
4G4A2B04.bin ROCKS! TY ET!!-4g4a-.jpg  
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 02:14 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

here's another one. i'm sooo happy. can't wait till some real memory comes in the mail
Attached Thumbnails
4G4A2B04.bin ROCKS! TY ET!!-wcpuid.jpg  
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 03:44 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

No DDR400 at 3:4. Havent tried 4:5.
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:00 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

Quote:
Originally posted by -CTPAX-
No DDR400 at 3:4. Havent tried 4:5.
i've never been able to see DDR400 at 3:4. It's always bee at 4:5 on this board.
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:06 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

Well, i was at DDR400 with the 2424 and 2411 bios. Im using the onboard video right now, till i have enough money for ti4400. In the beginning it wont start at 150(3:4) but then i disabled Onboard video Turbo mode from bios and it worked. I need to say, that it worked fine at 160(4:5) before. So i suppose i gotta try the 4:5 and see...
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:13 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

ya before the 2B04, i used the 2424 and got stuck at 160fsb 4:5. it wouldn't post beyond it and blamed it on the memory.

now that the PC3200C2 is coming in this weekend, i can't wait to see the outcome. i know this chip will do a little above 2.7ghz.
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:17 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

It would be great if you try 150(3:4) with the new bios, im curious if it will work with gf4.

Thanks in advance :-))
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:28 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

Quote:
Originally posted by -CTPAX-
It would be great if you try 150(3:4) with the new bios, im curious if it will work with gf4.

Thanks in advance :-))
all you wanna know if it works at 150 4:3? i only have a gf2 on this rig so it might make a difference.

edit: the only option no matter what fsb i enter it 4:3, 1:1, 4:5. running at 4:3 would give me DDR225 at 150fsb. still want me to run it?
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz

Last edited by r0l0e; 5th November, 2002 at 04:34 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 04:58 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

No, i wanna know about 3:4, not 4:3. There is a jumper on the mobo which can force either 400 or 533 fsb cpu. In your case you need to force 400 fsb cpu (jumper on 2-3) and you will get 3:4 divider.
Anyway i tested on 4:5, no go, in fact i cant get even DDR375 with VGA turbo mode on...
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:04 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

Quote:
Originally posted by -CTPAX-
No, i wanna know about 3:4, not 4:3. There is a jumper on the mobo which can force either 400 or 533 fsb cpu. In your case you need to force 400 fsb cpu (jumper on 2-3) and you will get 3:4 divider.
Anyway i tested on 4:5, no go, in fact i cant get even DDR375 with VGA turbo mode on...
ya sorry bout that. completely forget about hte board jumpers . ever since i got this board the jumpers have alway been open...or was that closed.. whatever, it been "off".

sorry it didn't work out for ya.
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:16 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

Well, i think you should be not so optimistic too, just try 3dmark :-))
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:19 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

i have i'm getting about the same bench as the 2424, 7016 on this gf2ti.
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:27 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

Hmmmm, nice.... Well, then its either some memory incompatibilty problem, or the onboard video cant keep up... Probably the first, coz the Samsung is very good. I tried one stick in past, but havent reached DDR400, so i gave it back...
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:28 PM
Member
 
Join Date: June 2002
Posts: 89
Send a message via ICQ to -CTPAX-

Btw, is your stick in dimm slot 2?
__________________
P4 2.4@3.3 (18x275, 1.55v) EpoX 4PCA3+ rev.1.2, 2x256 DDR450@440 A-Data (5:4, 2.5-7-3-3)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 05:35 PM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

ya it's on slot 2. i have tried the 256mb kingmax ddr333, 5ns chips and it too wouldn't reach 155.
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 5th November, 2002, 08:33 PM
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 1

where can i find that bios????

__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 6th November, 2002, 04:52 AM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

welcome lugburz!

looky there Official - New 8K3A/P/+ and EP-4G4A Series BIOS
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 6th November, 2002, 05:23 AM
QSW QSW is offline
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 4

Back to 2424 for me. Unable to run DDR400 at any setting. Moreover, onboard LAN died
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 7th November, 2002, 08:14 AM
Member
 
Join Date: September 2002
Posts: 3

No luck with this BIOS for me. 2424 BIOS = stable at 168/420, 1.75/2.7V bios settings.

This bios = no boot under the same circumstances. I tried upping the voltages a bit too but no go... so back to bios 2424 for me, too. I've a Gf4 ti4400 in case you're wondering, and 512mb pc3200c2 corsair in dimm slot 2.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 7th November, 2002, 08:37 AM
r0l0e's Avatar
Member
 
Join Date: March 2002
Location: South East Asia
Posts: 556

weird...

unfortunately i don't have a gf4 to test. i wonder if those with non-gf4 or other agp card vendors have the same problem.
__________________

Shuttle SB61G2 | PIV 2.8C @ 3.5GHz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jet Man rocks! danrok Random Nonsense! 19 4th January, 2007 12:08 AM
MythTV rocks! Áedán OS, Software, Firmware, and BIOS 1 16th November, 2003 08:31 PM
Sometimes there aren't enough rocks...and sometimes there IS!! Daniel ~ Random Nonsense! 15 13th December, 2002 02:35 AM
Newegg Rocks... Simba ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 11 8th September, 2002 07:03 AM
Sygate Rocks!!! Aphex Mobile Devices and Networking 0 21st December, 2001 10:54 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:07 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0