AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rating: Thread Rating: 9 votes, 5.00 average.
  #1 (permalink)  
Old 25th January, 2003, 10:29 AM
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 3

8rda+ problem: can't load bios screen

Well, I got an 8rda+ today, installed it, and was unable to get into the bios using delete. I noticed that it said I had a bad overclock though I obviously hadn't done anything being the first boot (I was thinking it had something to do with my 2100 tbred B.) When I hit the delete key I just get a black screen with a blinking cursor in the upper left corner and a thick blue line along the bottom.

So I rebooted and tried repeatedly. Finally got into the bios. Set the time, looked around, brought up PC Health and it froze. Had to hit the power. On rebooting I at least had the option of hitting F1 to continue so I did. Installed windows and updated to the 1/17 bios. Still can't bring up the bios screen and get the same black, blue line screen after hitting delete.

Any suggestions? Super frustrating.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th January, 2003, 10:50 AM
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 125

Power supply?
__________________
MINE AMD ROCK THE WORLD
2100@12x194
8RDA no mods
Radeon 9000 Pro 128
Maxtor 80G
2 Elcheapo CD RW's
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 25th January, 2003, 11:00 AM
Member
 
Join Date: November 2002
Posts: 3

Hmm, I have a True Power 430 that I've been using with a KT4 Ultra for several months now without a problem.

After leaving the power off for about ten minutes I was able to get into the bios. Again, just changing the time and fsb to 133 and it won't boot. Now I can't get into the bios again, even after resetting the cmos repeatedly.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Magic Screen in last BIOS for 8RDA+ mortal EPoX MotherBoards 36 16th September, 2003 09:11 PM
8RDA Bios Problem.. Sane EPoX MotherBoards 4 1st February, 2003 03:51 AM
Problem with 8RDA+ and CPU LOAD ZeroQ EPoX MotherBoards 18 11th January, 2003 09:24 PM
8rda+ Bios problem Whompa EPoX MotherBoards 31 11th January, 2003 03:36 AM
8rda+ Flashing Bios screen HELP Shz EPoX MotherBoards 3 24th December, 2002 04:24 PM


All times are GMT +1. The time now is 05:57 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0