AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 17th February, 2003, 12:37 AM
kr0m's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: EIRE
Posts: 2

Unhappy 8K3a+ Post issues

Hi there,

Was wondering if anyone has had a similar issue to myself and what they did to resolve it.

Problem is as follows:

Power on my system and the monitor refuses to power on, the diagnostics LED's do not power on either.
However the power to the board led is on and all the fans including my video card are on.

Ram / Video / Nic / hard drive and IDE cables / all power cables reseated, only thing not reseated is the CPU.

I doubt that the CPU needs to be reseated as the system has not had any kind of physical shock to it, the HS is an Alpha Pal with an 80mm delta.*( Reseating the cpu would mean complete motherboard removal as HS is bolted to the board)

I tried a CMOS reset also and this has not made any difference.

If anyone has any ideas or had a similar fault to this I'd really appreciate the feedback.

Cheers
__________________
-=KR0M=-

Last edited by kr0m; 17th February, 2003 at 12:42 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 17th February, 2003, 12:57 AM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

Sounds like a dear board.

Can you test it outside the case to rule out a case short
Place the board on the plastic mat that came in the box.

If you can try an alternative CPU or PSU that will help rule out the problem.
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 17th February, 2003, 12:58 AM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

ooops dear = dead
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th February, 2003, 01:11 AM
jklhill
Guest
 
Posts: n/a

Holst,

I thought "dear" was cute. lol.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 17th February, 2003, 11:25 AM
kr0m's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: EIRE
Posts: 2

I am going to do a complete tear down this evening -
Will let you know how I get on.

thanks for the reply.
__________________
-=KR0M=-
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 18th February, 2003, 03:14 AM
Member
 
Join Date: November 2002
Location: Suisun City, Ca
Posts: 27

Good Luck. I know how much of a pain this can be. I just got my secondary rig going. I tore it down chasing a problem (turned out to be Mem) and it took 4 weeks until I had the time to get all going again.
__________________
Main Rig - 8KHA+ 1600agoia @ 1604, 512 pc2100 crucial
Play Rig - 8K3A 1600agoia @182x10.5 and climbing, 256 xms3200c2
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help w/8k3a+ won't post jklhill EPoX MotherBoards 4 29th August, 2003 12:47 AM
8K3A+ Issues!! slazzy EPoX MotherBoards 13 2nd June, 2003 01:21 PM
AMD 2400+ Overclocking and EPox 8K3A+ Issues? audimaniac AMD Motherboards & CPUs 9 27th November, 2002 02:05 AM
AMD 2400+ Overclocking and EPox 8K3A+ Issues? audimaniac EPoX MotherBoards 3 25th October, 2002 05:18 PM
Again with... 8K3A+ and issues! The Spyder EPoX MotherBoards 6 26th July, 2002 07:13 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:00 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0