AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 8th December, 2001, 12:19 AM
Member
 
Join Date: December 2001
Location: STL MO
Posts: 137
Send a message via ICQ to thehandler

attention Epox Tech

Thank you for the time you take to answer questions. I will try to be brief.
Concerning v-core and the fact that it is maxed out at 1.85. I understand the reason for this considering the need to adhere to certain specs to be an AMD approved mother board.
My problem is not so much with the 1.85 max as much as it is with the .2 max voltage over default.
Example, in the case of a early Duron with a 1.5 default, it can only be run up to 1.7 yet the board is capable of 1.85 which would yeild much better overclockcing stability.
Given the current design, I imagine it would be hard to change the max voltage by way of a bios revision, but it seems to me that it would be easy to leave the max voltage at 1.85 but to just eliminate the .2v over default. In other worlds, leave the max at 1.85 and allow folks to set it at whatever they wish up to 1.85.
This seems to me to be a very easy thing to change by way of a bios revision. Your thoughts??? Thanks Mike
__________________
ABIT NF7-S r.2.0
XP-2600 Mobil Barton AXMG2600FQQ4C
Thermalright AX-7/ TT Smartfan 2.
PC-3200 2 gig. G.SKILL cas 2 with Heatspreaders.
HIS Radeon XP1650GT/512 GDDAN-R ICEQ RTL.
WD SATA Raptor 150GIG
Turtle Beach Santa Cruz sound card.
PSU 700W GameXStream RT OCZ700GXSSLI.
Thermaltake Xaser III V1000A Case.
21” Samsung LCD monitor.
LOGITECH THX Z-5300 5.1 surround.
XP-PRO OS.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 8th December, 2001, 10:36 AM
EPoX Tech's Avatar
EPoX Tech
 
Join Date: October 2001
Location: Seems not to matter
Posts: 4,720

I'm a little confused here as to what you'd like to acheive!!!

At present we offer in the BIOS the range of settings available for CPU voltage adjustment that are available by VID pinning of the processor and also obviously default voltage also.

Any automatic increment that can be measured by monitor or multimeter is built in as a stability measure as I'm sure most will appreciate.

I'm confident that most here are happy with the current setup and that it will remain to be the norm for non-overvolt mainboards.
__________________
If you need EPoX BIOS eeproms in the UK, goto http://www.epox.org.....................
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epox Tech??, Beta Bios for Epox 8KDA3J NeWJoe1 EPoX MotherBoards 1 12th June, 2004 05:06 AM
Epox 8kha+ Boot problem Epox tech please help csonkaa EPoX MotherBoards 1 26th November, 2003 09:32 AM
Attention EPOX Tech - 8RGA+ Integrated GF4-MX video is a problem boead EPoX MotherBoards 7 18th June, 2003 02:11 PM
EPoX Tech, some really tech info... MOSFETS... TodB EPoX MotherBoards 2 12th May, 2002 08:20 PM
Epox Tech few problems with my setup of my Epox 8KHA+ Paul.K EPoX MotherBoards 13 18th October, 2001 07:03 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:52 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0