AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 4th January, 2002, 04:36 PM
Member
 
Join Date: January 2002
Posts: 3

Epox 8kha+ Voltage problem

Hi, sorry for my english. I've a problem with my Epox 8kha+.
The +5 is 5,68 and the +12 is 12,84 with an Enermax 350W not modified. I think this is not good becouse yesterday my cpu died during the boot.
I don't understand if the problem is the mainboard or is the Enermax, someone can tell me ? Thanks
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th January, 2002, 04:40 PM
EPoX Tech's Avatar
EPoX Tech
 
Join Date: October 2001
Location: Seems not to matter
Posts: 4,720

Dear Lancillo,

I am sorry to hear that you are experiencing difficulties with your product.

Please contact your reseller immediatley in order to return the mainboard for replacement.

The error would have been most likely attributable to faulty CPU or possibly mainboard with surgance of power from PSU also being a possibility.

Please do ensure to check the voltage output of the PSU prior to attempting to power any replacement mainboard and CPU.
__________________
If you need EPoX BIOS eeproms in the UK, goto http://www.epox.org.....................
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 4th January, 2002, 05:25 PM
Member
 
Join Date: January 2002
Posts: 3

Thanks for your support.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 4th January, 2002, 08:26 PM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

I also had a board die under strange curcumstances.

What is the best way to test a PSU ?

Im worried that my PSU had a similar problem and I dont want to damage my new board once it arrives.
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 5th January, 2002, 05:34 PM
GoldenTiger's Avatar
Member
 
Join Date: January 2002
Location: Connecticut
Posts: 20

Get a voltage tester from Radio Shack, or ask to use one at a local autoparts store, etc. They're inexpensive and worth making sure you won't fry another component . Or you could play "dirty" and buy it, use it the one time, then return .*

*Note: I do not condone any activities, nor imply that any person should do as such.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VOLTAGE PROBLEM ON epox 8rda3I reeven EPoX MotherBoards 5 27th May, 2005 04:35 PM
Epox 8kha+ Boot problem Epox tech please help csonkaa EPoX MotherBoards 1 26th November, 2003 09:32 AM
Epox 8K5A2 and memory voltage problem Shaqlin CRASHED! 0 21st April, 2003 05:42 PM
Epox 8KHA+ voltage fix? Uncle Bob EPoX MotherBoards 3 9th September, 2002 03:31 AM
Epox 8kha+ Voltage problem Lancillo1 EPoX MotherBoards 0 4th January, 2002 04:42 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:53 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0