AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 27th June, 2004, 05:50 AM
chopper's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 106

8rda3+ 2.0v+

All,
I can't get my 8RDA3+ mobo above 2.0vcore? Does anyone know if this is protection? Just get siren. Ok at 1.975.
Many thanks,
C
__________________
GAT001 with Antec 'True Control' 550Watt
8RDA+ (R1.1) with Vmod & Shutoff Mod
XP2600(333)@221x11.5 (2541Mhz)
Vdd@1.84, vcore@1.875, vdim@2.9
Iceburq on NB, Zalman on SB, Mosfets Sinked.
SLK-900 with SF2 (Probe under Processor)
Radeon 9800 Pro

Arriving Today: Prommy Mach 2 - XPM - Raptor 10K - Credit card bill :-(
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd July, 2004, 10:02 PM
chopper's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 106

Well I still have this problem. Epox techs? If this is the limit why have higher vcore's available?
Thanks,
C
__________________
GAT001 with Antec 'True Control' 550Watt
8RDA+ (R1.1) with Vmod & Shutoff Mod
XP2600(333)@221x11.5 (2541Mhz)
Vdd@1.84, vcore@1.875, vdim@2.9
Iceburq on NB, Zalman on SB, Mosfets Sinked.
SLK-900 with SF2 (Probe under Processor)
Radeon 9800 Pro

Arriving Today: Prommy Mach 2 - XPM - Raptor 10K - Credit card bill :-(
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 3rd July, 2004, 12:14 PM
EPoX Tech's Avatar
EPoX Tech
 
Join Date: October 2001
Location: Seems not to matter
Posts: 4,720

The higher VccCores are there for if you wish to phase change cool and thus modify the PWM - if you mod the PWM and take the board out of warranty the choices are there - obviously if you run 2.0v or greater you are out of warranty also - so it sort of goes hand in hand - protecting the masses from killing their mainboard whilst giving the l33t the oppurtinty to make a small modification to get the best from their NVentivs, Aseteks or cascades.
__________________
If you need EPoX BIOS eeproms in the UK, goto http://www.epox.org.....................
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 3rd July, 2004, 02:07 PM
chopper's Avatar
Member
 
Join Date: December 2002
Posts: 106

Many thanks for the reply.
I have a Mach II Phase Change otherwise I'm sure the processor would be running at +70 deg C so what can I do to get the extra voltage?
Thanks,
C
__________________
GAT001 with Antec 'True Control' 550Watt
8RDA+ (R1.1) with Vmod & Shutoff Mod
XP2600(333)@221x11.5 (2541Mhz)
Vdd@1.84, vcore@1.875, vdim@2.9
Iceburq on NB, Zalman on SB, Mosfets Sinked.
SLK-900 with SF2 (Probe under Processor)
Radeon 9800 Pro

Arriving Today: Prommy Mach 2 - XPM - Raptor 10K - Credit card bill :-(
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 4th July, 2004, 11:50 AM
jnansley's Avatar
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 888

Quote:
Originally Posted by EPoX Tech
if you mod the PWM and take the board out of warranty the choices are there
Sounds like you need to disable the overvoltage protection on the Vreg chip. You'll probably need to look up the datasheet, and remove a controlling resistor, or cut a pin, or somesuch.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8rda3+ modbios on 8rda3? plz help! Gordon Deluxe EPoX MotherBoards 0 31st March, 2006 06:46 PM
Um...8RDA3+? Logan EPoX MotherBoards 5 7th September, 2004 05:36 PM
(8RDA3+) Which PSU Blackmyst EPoX MotherBoards 4 28th August, 2003 07:06 AM
Need help with 8rda3+ please. dod EPoX MotherBoards 26 7th July, 2003 09:58 AM
8RDA3+ set up? LouTheBlueGuru EPoX MotherBoards 4 25th June, 2003 09:21 AM


All times are GMT +1. The time now is 12:08 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0