AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 15th February, 2005, 04:27 AM
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Portland, OR
Posts: 44

epox 8rda3+ post code 25

I just moved into a new apartment and haven't been able to get my computer booted up. It does the 2-tone siren and sits at 25. In the manual, it says that its reserved.

I did a bit of searching on here and google and people seem to say varying things. I didn't do anything to it, other than moving from my house to the apartment.

I also hadn't done much troubleshooting since I'm lost as to whats even causing this. I'm gonna head back to the apartment and try and reseat the cards.

Clearing the CMOS doesn't do anything at all either.

I had to walk to the school computer lab, so I'll check back in an hour or two.

specs:

amd 2400+ running at 166mhz
1gig pc3200
ati radeon 9800
epox 8rda3+
soundblaster audigy
__________________
"Use, do not abuse; neither abstinence nor excess ever renders man happy." -Voltaire 1694 - 1778
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15th February, 2005, 06:31 AM
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Portland, OR
Posts: 44

well I went through and took out everything. It still posts 25 with only 1 stick of ram in. Not sure at all what this could be.
__________________
"Use, do not abuse; neither abstinence nor excess ever renders man happy." -Voltaire 1694 - 1778
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 15th February, 2005, 06:42 AM
Member/Contributor/Resident Crystal Ball
 
Join Date: March 2004
Posts: 7,451

25 is video.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16th February, 2005, 08:39 PM
Member
 
Join Date: January 2003
Location: Portland, OR
Posts: 44

I replaced the hsf on my 9800 because the fan was making a weird sound. It was still working, but didn't sound right. It still wouldn't boot with the new one.

Does it seem weird that it died in the move, which was driving 25 minutes from my house to the apartment. I can't remember if I have an old video card I could use or not at my house, I'll have to go check.

Anyone recommend a good video card? I had an ATI Radeon 9800 that I bought 2 years ago (I think). I haven't really looked at cards in the last year. I would probably want to spend $200-250.
__________________
"Use, do not abuse; neither abstinence nor excess ever renders man happy." -Voltaire 1694 - 1778
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epox POST CODE ERROR - HELP!!!! Paradox EPoX MotherBoards 12 17th November, 2006 04:37 PM
Epox 8RDA3 FF Post Code parke02 EPoX MotherBoards 5 23rd January, 2006 11:25 AM
CF post code - 8rda3+ ziococco EPoX MotherBoards 1 6th July, 2003 06:50 PM
Help!!! 8rda3+ Post Code 01 Boa EPoX MotherBoards 4 24th June, 2003 05:56 PM
EPOX LED Post Code HELP ronin1967 EPoX MotherBoards 8 22nd November, 2002 06:56 PM


All times are GMT +1. The time now is 05:36 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0