AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > EPoX MotherBoards

EPoX MotherBoards EPoX Intel and AMD Motherboards.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 11th May, 2002, 08:19 PM
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 11

Lights on 8K3A+

Just found this forum, I looked around to see if I could find another thread on this issue but have not.
I have a ch pro throttle and ch joystick, both connect usb independently, the lights on both of these stay lite after shutdown. I have a intellimouse explorer that also stays lite up after shutdown. I have owned several Epox board (all atx) and this is the first one that has done this. I have a enermax 431 watt power supply and also have the latest bios. Anyone ever found a fix for this.
Thanks In advance
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11th May, 2002, 08:57 PM
EPoX Tech's Avatar
EPoX Tech
 
Join Date: October 2001
Location: Seems not to matter
Posts: 4,720

This is normal with the 8KHA design based mainboards such as the one you are using.

It can be altered with BIOS update however the effects of disabling this effect aren't as good as keeping them if you get what I mean.

Suffice to say I'd be happy to keep them
__________________
If you need EPoX BIOS eeproms in the UK, goto http://www.epox.org.....................
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11th May, 2002, 09:01 PM
Holst's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Leics UK
Posts: 4,528

I think turning off your PC at the wall is the only solution.

its so you can do clever stuff like keyboard power on.
__________________
No longer Epox Tech.

Best of luck in the future all my friends.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11th May, 2002, 09:09 PM
EPoX Tech's Avatar
EPoX Tech
 
Join Date: October 2001
Location: Seems not to matter
Posts: 4,720

This is true that this line does eminate from the 5VSB line of the PSU ( avery important area of the PSU for S3 functionality).

Side note - Systems with poor power supplies with bad 5VSB areas always fail WHQL WLP2.0 testing due to their inability to stably complete S3 functions - so to say - bad PSU's are oft the cause of bad S3 functionality (along side poor windows install or bad windows maintenance).

CWT320W I am using has a REAL 3 amps of 5VSB.
__________________
If you need EPoX BIOS eeproms in the UK, goto http://www.epox.org.....................
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 13th May, 2002, 08:24 PM
Member
 
Join Date: May 2002
Location: California
Posts: 25

I was having the same problem with keyboard and Optical mouse light staying on. On one post I read, said to plug them into usb instead of ps2. It cleared up the problem, however I don't like using my usb ports for my keyboard & mouse.

Glee
__________________
My System:
Epox 8K3A+ (BIOS: 03/28/2002)
Athlon XP 1800+ AGOGA OC’ed to 1900+
Swiftech MCX462 – 44c to 46c Temp.
ATI 8500DV 64MB
512 MB OCZ PC-2700 CAS 2
(2) Maxtor 40.0GB ATA/133 - 6L040J2
(1) 13.6 Gig ATA/66
Hewlett Packard CD-Writer 9100i
Antec 1080 w/430 True Power
Linksys LNE100Tx Ethernet PCI Card
Windows XP Pro Full OEM - Version 5.1.2600
All the latest VIA drivers & Microsoft Updates
All New Round ata/133 & Floppy cables
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Take a look see at the pretty lights raphael2040 Cooling & Temperature Monitoring 3 10th May, 2006 09:13 AM
Custom HDD and Power lights Rondog Hardware Hacking 2 18th August, 2005 02:35 PM
seperate HDD lights calgar General Hardware Discussion 2 9th June, 2005 09:19 PM
Lights WonderBread Case Modifications 10 16th February, 2005 10:35 PM
Lights! Camera! 606 Takes??? Uncle Bob Random Nonsense! 14 15th May, 2003 04:40 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:08 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0