AOA Forums

AOA Forums (http://www.aoaforums.com/forum/index.php)
-   EPoX MotherBoards (http://www.aoaforums.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Corsair XMS3500 & nForce2 . . Problems? (http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?t=12322)

Clocker 16th December, 2002 07:01 PM

Corsair XMS3500 & nForce2 . . Problems?
 
What’s the skinny on the situation with XMS3500 memory and the nForce2? Is there some type of incompatibility?

I’ve read something to the effect that Corsair has admitted that there is some problem with the XMS3500 and that they will replace/repair it for free but if anyone could provide details, I’d appreciate it. If you have any links to specific information, that would be great too.

I have two sticks of XMS3500 in my new Epox nForce2 mobo and it doesn’t seem to overclock as good as I expected so I’m wondering if it is a memory related problem?

Thanks,
Clocker

Clocker 16th December, 2002 11:16 PM

Bump :-)

muzz 16th December, 2002 11:27 PM

Here is the place to look around regarding this....... alot of talk of all NF chipsets.

http://www.houseofhelp.com/v2/forumd...s=&forumid=130

I have 2 x256 of that ram, and mine work gr8.

As far as I know the SPD was programmed according to the Jedec spec... which for this speed ( not even approved yet) it was cl3 . cl3 is ng on this board.

Jasonx5213 16th December, 2002 11:51 PM

Clocker,

I had a problem with the first two sticks of xms3500c2 v1.1, but I wasn't able to even boot, so sense then I have talked to Corsair and sent my memory back to them and I got two new sticks that work perfect.... I have a couple of friends that have this setup and have had no problems... so it seems as if corsair had a bad or different batch of memory....

If your booting fine at default.. then make sure you check everything else out before contacting Corsair...but if you need to Corsair will take care of you...


All times are GMT +1. The time now is 02:59 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0