AOA Forums

AOA Forums (http://www.aoaforums.com/forum/index.php)
-   EPoX MotherBoards (http://www.aoaforums.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Mouse Eating My Brain !!!!!! (http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?t=13293)

Vially 12th January, 2003 12:06 AM

Mouse Eating My Brain !!!!!!
 
OK guys, just got my 8RDA+, I'm very pleased with it, goes nicely with my XP2400 @ 333 :D.
The only thing that bugs me is the following: I have an USB Logitech Internet Navgator Keyboard, and an PS/2 MS Intellimouse Web. If I stick the keyboard at an USB port and stick the mouse in the PS/2, something odd happens : The mouse works one in two restarts. What I mean is :
1. Mouse works.
2. Restart rig.
3. Mouse doesn't work at all
4. Restart
5. Mouse work.
6. Restart
7. Mouse doesn't work.

And so on. I tworks every time I turn on the comp, but not after a restart. Any ideas ? You know, it's very bad, How do you do without a mouse in Win...

P.S. I fI stick the keyboard in an adapter to PS/2 and on it's own PS/2 it works without any glitches ! Have installed drivers, reinstalled OS... etc

Pablo Escobar 12th January, 2003 02:18 AM

I had exactly the same problem. I was using a MS Opitical USB mouse in a PS2 adapter and pc locked up every time from a cold boot.

Now I'm using the mouse in a USB port and it works every time without fail.

BTW my KB is USB too

Vially 12th January, 2003 02:32 AM

Exactly that 's what bugs me I want to buy a new mouse, MS Explorer 3 or Logitech MX500 and I want to know if it will work. Who knows, maybe there are some other folks with same problems.


All times are GMT +1. The time now is 01:26 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0