AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 02:38 PM
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 153

wierd freezing problems

i orignally thought that my pointer freezing on desktop and computer stop responding must b the soft modedd 9800se card, however when i put my cpu back to default speeeds it has stopped doing this, thing is is v wierd problem as i have been working fine at 12.5 * 191 for a long time, and have even transfered to watercooling now so it should work even better now, any one have any suggestions? system spec as follow:

asus a7n8x MB 2100xp (12.5 * 191) 9800se softmodded 1024 gig twinmos/ winbond 3200 (gfx card and ram not overclocked) asetek watercooling.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 02:40 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

What's your VCore and CPU temp?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 02:52 PM
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 153

1.8 and about 37 under load
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 03:01 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

Did this problem start immediately after you switched to WC, or did it take a while to start up?

Is it possible you may have a small leak around one of your hose barbs that is dripping a very small amount of water somewhere?

Does it only crash under load, or does it crash while just sitting at the desktop?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 03:08 PM
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 153

just sitting on desktop and during installation i did spill some water on motherboard while on and it crashed, but wokred after drying out....now wandering whther meyb there was some perminant damage to it?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 04:02 PM
Member
 
Join Date: February 2003
Posts: 153

jeebus i wld never guess what was casuing those random crashes....turned out to b mould on my sound card lol !! no joke.....just have dripped dried out worked fine but then mould started to grow lol
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 29th January, 2004, 07:11 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

Glad you were able to sus out the problem. That's a weird one, for sure.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freezing problems. grandmaster_b EPoX MotherBoards 2 22nd March, 2005 02:46 AM
This is wierd alexkerhead Random Nonsense! 2 16th February, 2005 04:26 AM
8RDA3+ freezing problems KrayZeeZ EPoX MotherBoards 5 28th May, 2004 05:09 PM
This is wierd !!! MiGGinZ EPoX MotherBoards 5 25th December, 2002 08:25 PM
Wierd Problems with the 8KHA+ bitweever EPoX MotherBoards 10 16th December, 2001 03:51 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:57 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0