AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 18th October, 2001, 02:51 AM
AmbientFiction's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Posts: 311

Anyone else have this problem?

I have the new 9x 21.83 drivers and I can't get a single program to even pull my memory and core clock speeds. Looks like Nvida has locked this in the new drivers or maybe its just my luck and something is messed up in my system.
__________________

AMD XP 1700+ @ 1639mhz (Bad vid card can't hold high FSB)
Epox 8hka+
Aska Silver Mtn 40ºC full load folding 24/7
60gb Seagate 7200rpm
60gb Seagate 7200rpm
GF2MX400 w/ updated bios modded with 23cfm fan and AS2 under the heatsink on the GPU
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th October, 2001, 06:26 PM
AmbientFiction's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Posts: 311

Anyone know of something that Might fix this and what is the reg entries Bart Lias Marge Homer and Krusty have to do with Overclocking your GeForce card. Its in the new det drivers.
__________________

AMD XP 1700+ @ 1639mhz (Bad vid card can't hold high FSB)
Epox 8hka+
Aska Silver Mtn 40ºC full load folding 24/7
60gb Seagate 7200rpm
60gb Seagate 7200rpm
GF2MX400 w/ updated bios modded with 23cfm fan and AS2 under the heatsink on the GPU
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 18th October, 2001, 07:07 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

Quote:
Originally posted by AmbientFiction
Anyone know of something that Might fix this and what is the reg entries Bart Lias Marge Homer and Krusty have to do with Overclocking your GeForce card.
Yo, man... don't bogart the stuff!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 18th October, 2001, 07:55 PM
AmbientFiction's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Posts: 311

Quote:
Originally posted by Pinky


Yo, man... don't bogart the stuff!
crackhead
__________________

AMD XP 1700+ @ 1639mhz (Bad vid card can't hold high FSB)
Epox 8hka+
Aska Silver Mtn 40ºC full load folding 24/7
60gb Seagate 7200rpm
60gb Seagate 7200rpm
GF2MX400 w/ updated bios modded with 23cfm fan and AS2 under the heatsink on the GPU
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 18th October, 2001, 08:19 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

Quote:
Originally posted by AmbientFiction


crackhead
maybe crackedhead
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 19th October, 2001, 08:35 PM
AmbientFiction's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Posts: 311

Well I fixed that problem I had to use powerstrip nothing else worked. How odd.
__________________

AMD XP 1700+ @ 1639mhz (Bad vid card can't hold high FSB)
Epox 8hka+
Aska Silver Mtn 40ºC full load folding 24/7
60gb Seagate 7200rpm
60gb Seagate 7200rpm
GF2MX400 w/ updated bios modded with 23cfm fan and AS2 under the heatsink on the GPU
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem running 1T, Possible bios problem? Jay T EPoX MotherBoards 9 7th August, 2005 11:23 PM
o/c problem,KHX 3200A or NF7-Sv2.0 problem bostjan AMD Motherboards & CPUs 4 2nd December, 2003 02:16 PM
8rda+ problem? or cpu problem? m1ke101 EPoX MotherBoards 4 15th May, 2003 09:58 AM
Big problem with 8k5a2+ new problem Raedon EPoX MotherBoards 17 8th November, 2002 06:34 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:16 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0