AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Hardware > Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 15th July, 2002, 06:54 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Sound problems with XP

I loaded XP pro on my system.

 

I have a Turtle Beach Montego II sound card. The OS loaded the card as a Aureal sound card which I beleive is what the chipset is. After XP is up for some time the sound just stops working. I figure that the drivers that came with XP are good enough. I tried loading the TB sound drivers from the web site and XP tells me thay are not a match.

 

Should I try them anyway? New Sound Card perhaps? Any Ideas?
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15th July, 2002, 07:05 PM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

Here's the only file I found on their site that might work...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16th July, 2002, 10:09 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Well, no go. I tried everything I could think of. Eve tried forcing the TB drivers. XP does not like it if you do this so be warned....

Anyone know of a good budget sound card with 4 speaker out?
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16th July, 2002, 11:16 PM
The Spyder's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Oregon
Posts: 4,086
Send a message via AIM to The Spyder Send a message via MSN to The Spyder

the live value?
__________________
~The Spyder~
I7 965, 6gigs, ASUS, 4870 X2, WD640 AALS Lian Li PC65
Nikon D700, 24-70, 70-200 2.8, SB 800x2
1993 Mazda Rx7 R1 345whp. 2008 Mazda 3 Hatch
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 16th July, 2002, 11:42 PM
Samuknow's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Indianapolis, Indiana
Posts: 8,941
Send a message via MSN to Samuknow

Just saw an OEM 5.1 live for 20 bucks on pricewatch...

 

Is this XP compatable?
__________________
Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
It's OKAY WE accept you as you think you are here! ":O}
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 17th July, 2002, 04:28 AM
Banned
 
Join Date: September 2001
Posts: 5,957

Quote:
Originally posted by Samuknow
Just saw an OEM 5.1 live for 20 bucks on pricewatch...

 

Is this XP compatable?
Yes it is.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EP-8RDA3 Sound Problems Richards3P EPoX MotherBoards 14 19th June, 2006 04:19 PM
Epox 4SDA+ sound problems gkrik EPoX MotherBoards 0 24th July, 2003 07:49 AM
8rda+ sound problems ||G|| EPoX MotherBoards 6 16th April, 2003 07:27 PM
8RDA+ sound&memory problems? chrisbard EPoX MotherBoards 2 25th March, 2003 03:33 AM
Sound card problems Sideburns General Hardware Discussion 7 31st December, 2002 04:53 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:38 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0