AOA Forums

AOA Forums (http://www.aoaforums.com/forum/index.php)
-   Intel Motherboards & CPUs (http://www.aoaforums.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   SLOW Starts (http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?t=25084)

Cerium 28th June, 2004 06:20 AM

SLOW Starts
 
Most of the programs on my computer funtion well. Like as in I initiate them and really quick they load. But some programs like Photoshop or frehand take ages to start> I click and like 3-5 min later they start to show signs of loading. Flash loads quick. Any ideas would be apriciated.

danrok 28th June, 2004 07:46 PM

Tried defragging the hard disk?

Razorfish 7th July, 2004 11:29 PM

Danrok, does defragging serously improve performance, oh and ordered another WD400JB so maybe in a couple of days you help me set up raid??? :evil:

RussianMissile1 8th July, 2004 12:34 AM

it does seriously improver performance, depending on how much time has passed since your last defrag.

Razorfish 8th July, 2004 12:45 AM

Might just have to do it then, its been about a month since my fresh install of windows XP

danrok 8th July, 2004 09:38 PM

See how fragged the files are when you start it defragging (it will tell you before it starts). That way you can work out how often it needs to be done.

I'll help you in any way I can to setup RAID.

Razorfish 8th July, 2004 10:29 PM

Thanks danrok, just you managed to sort out my western digital problems, so setting up raid must be no problem. ill PM you some time okay???


All times are GMT +1. The time now is 11:31 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0