AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Software > OS, Software, Firmware, and BIOS > Linux

Linux Questions and information concerning Linux


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 28th March, 2010, 05:19 PM
LP's Avatar
LP LP is offline
Member/Contributer/WCG TEAM CAPTAIN
 
Join Date: June 2003
Posts: 987

Linux Mint 64 bit, FF & Front page

Not quite sure where to put this.
I installed Mint 8 64 bit on my AMD64, and when I open the forum's front page, I see the headers, buttons, and footers but everything in between is blank. I disabled all extensions including AdBlockPlus, so that isn't it.
I checked it on Opera and everything looks fine.
Everything looks fine on my 32bit machine with Mint8 and FF.

This is Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.8) Gecko/20100214 Linux Mint/8 (Helena) Firefox/3.5.8

FF was crashing when opening a page with Flash, and I was able to fix that.
__________________
Registered Linux User #401179
Desktop- Mint 10 Julia, Mint 9 Isadora, PCLOS LXDE 2010.10, Flavor of the Day

Laptop- Windows 7 Premium, AMD Athlon II X2 P340, 250g Seagate HD, ATI Mobility Radeon HD 4250, 4G DDR3 Ram, 15.6" HD LED LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 28th March, 2010, 07:58 PM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

I'm using FF 3.5.8 here, but I'm on 64-bit Fedora 12. Anyhoo, everything looks fine to me.

For what it's worth, I've noticed some oddities with FF on my machine, but everyone else seems to notice no problems, and other browsers (e.g. Opera, Chrome) work just fine.

As an example, the initial nVidia page (the one you get when you go to Welcome to NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies and don't have any nVidia cookies; it asks you what country you are in and then redirects you to the appropriate country-specific page) will NOT work properly for me under FF, no matter what I try or how I hold my tongue. Works just fine under FF on every other machine I've tried, including other Fedora 12 (and 11; I had the problem on 11 as well) machines, and it works find under Opera or Chrome on my machine.

Another site: My Vintage Baby Retail Catalog is supposed to redirect me to a catalog page. Under FF, this doesn't work, but apparently only on my machine, other machines with FF work just fine, and it works fine with Chrome and Opera on my machine.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 28th March, 2010, 09:19 PM
LP's Avatar
LP LP is offline
Member/Contributer/WCG TEAM CAPTAIN
 
Join Date: June 2003
Posts: 987

Lol. Those 2 pages load just fine for me. Go figure.
__________________
Registered Linux User #401179
Desktop- Mint 10 Julia, Mint 9 Isadora, PCLOS LXDE 2010.10, Flavor of the Day

Laptop- Windows 7 Premium, AMD Athlon II X2 P340, 250g Seagate HD, ATI Mobility Radeon HD 4250, 4G DDR3 Ram, 15.6" HD LED LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 28th March, 2010, 09:30 PM
LP's Avatar
LP LP is offline
Member/Contributer/WCG TEAM CAPTAIN
 
Join Date: June 2003
Posts: 987

This is weird. If I go to this page-
Not the same
the only page number links at the top of the page that works is 1. If I scroll to the bottom, they all work.
__________________
Registered Linux User #401179
Desktop- Mint 10 Julia, Mint 9 Isadora, PCLOS LXDE 2010.10, Flavor of the Day

Laptop- Windows 7 Premium, AMD Athlon II X2 P340, 250g Seagate HD, ATI Mobility Radeon HD 4250, 4G DDR3 Ram, 15.6" HD LED LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 29th March, 2010, 06:40 AM
chrisbard's Avatar
Benchmarker
 
Join Date: March 2003
Location: Earth
Posts: 8,252
Send a message via Yahoo to chrisbard

Wink

Well LP thats why I use IE ! Is there an IE version for Linux?

PS Sorry LP/guys can't help myself when I come across more linucs goodies like this.
__________________
I've heard that linux community came up with better implemented security in it's latest Linux Mint Gold version, it's actually preventing the user to log in, thus posing 0 risk in contamining the computer with malware! Well done to the open source community!


Last edited by chrisbard; 29th March, 2010 at 06:41 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 29th March, 2010, 07:25 AM
Gizmo's Avatar
Chief BBS Administrator
BassTeroids Champion, Global Player Champion, Aim & Fire Champion, Puzzle Maniax Champion, Othello Champion, Canyon Glider Champion, Unicycle Challenge Champion, YetiSports 9: Final Spit Champion, Zed Champion
 
Join Date: May 2003
Location: Webb City, Mo
Posts: 16,178
Send a message via ICQ to Gizmo Send a message via AIM to Gizmo Send a message via MSN to Gizmo Send a message via Yahoo to Gizmo Send a message via Skype™ to Gizmo

Quote:
Originally Posted by chrisbard View Post
Well LP thats why I use IE ! Is there an IE version for Linux?
No, there isn't. We prefer browsers that at least work most of the time, as opposed to browsers that only work on sites that have deliberately conformed to Microsoft's broken interpretation of web standards because of all the brain-dead lackeys that refuse to demand software that actually works, particularly when they paid good money for it to start with.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 29th March, 2010, 10:52 AM
LP's Avatar
LP LP is offline
Member/Contributer/WCG TEAM CAPTAIN
 
Join Date: June 2003
Posts: 987

Actually, if I wanted to use IE, I can use it through wine, wine doors or Play on Linux. I don't even use IE in Vista. FF is so much more configurable, imo. Themes and extensions like Speed Dial and XMarks. It would be nice if MS gave the average person a little control over their browser.
I really thought it was more of a 32bit app running on a 64bit OS problem. So far, the only things I can't do on Linux that I do on Vista, are install Yahoo Games, print online coupons, and get a virus.
__________________
Registered Linux User #401179
Desktop- Mint 10 Julia, Mint 9 Isadora, PCLOS LXDE 2010.10, Flavor of the Day

Laptop- Windows 7 Premium, AMD Athlon II X2 P340, 250g Seagate HD, ATI Mobility Radeon HD 4250, 4G DDR3 Ram, 15.6" HD LED LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 29th March, 2010, 11:18 AM
chrisbard's Avatar
Benchmarker
 
Join Date: March 2003
Location: Earth
Posts: 8,252
Send a message via Yahoo to chrisbard

Red face

Quote:
Originally Posted by LP View Post
So far, the only things I can't do on Linux that I do on Vista, are install Yahoo Games, print online coupons, and get a virus.
Pfffffff......so harsh !!!
__________________
I've heard that linux community came up with better implemented security in it's latest Linux Mint Gold version, it's actually preventing the user to log in, thus posing 0 risk in contamining the computer with malware! Well done to the open source community!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 29th March, 2010, 11:38 AM
LP's Avatar
LP LP is offline
Member/Contributer/WCG TEAM CAPTAIN
 
Join Date: June 2003
Posts: 987

Lol
__________________

Last edited by LP; 29th March, 2010 at 11:39 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 29th March, 2010, 08:27 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

"...And so it was that Chris-o' m-ass is once more driven off and forced to consign himself to the outer darkness!"

"Join us again next week when Chris-o will once again foolishly attempt to compare MS-ass products with those actually made by human beings and that are actually made to serve a purpose that transcends "bloat".

Until next week just remember MS-ass products can not live in a cash poor environment...Move toward the Free! Stay in the Free!!"
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 30th March, 2010, 08:59 AM
Kaitain's Avatar
Member
Mars Rover Champion, Joust Champion
 
Join Date: September 2001
Location: MK10, UK.
Posts: 4,372
Send a message via MSN to Kaitain Send a message via Skype™ to Kaitain

I had all manner of weird issues with FF 3.5 on Linux, ranging from incomplete page loads, scripts failing to execute (even when allowed by NoScript), screen tearing and so on.

Most of these seem to be resolved in FF 3.6. Try upgrading?
__________________
It is by coffee alone I set my mind in motion...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 6th April, 2010, 11:43 AM
LP's Avatar
LP LP is offline
Member/Contributer/WCG TEAM CAPTAIN
 
Join Date: June 2003
Posts: 987

Front page now works in FF 3.5.8 Linux Mint/8 64. Not sure exactly why. I have re-installed Mint and this time I'm not using that particular adblocker, so that may have been the culprit (even though I had it turned off when I got the blank page before).
__________________
Registered Linux User #401179
Desktop- Mint 10 Julia, Mint 9 Isadora, PCLOS LXDE 2010.10, Flavor of the Day

Laptop- Windows 7 Premium, AMD Athlon II X2 P340, 250g Seagate HD, ATI Mobility Radeon HD 4250, 4G DDR3 Ram, 15.6" HD LED LCD
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linux Mint 8 Helena Available in AOAFiles Gizmo Linux 4 6th December, 2009 12:23 AM
19 yo girl's mint linux PC dsio Linux 4 9th September, 2009 08:47 PM
Front Page. mookydooky Random Nonsense! 5 18th December, 2002 08:22 AM


All times are GMT +1. The time now is 02:48 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0