AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Software > GAMES! OH YEAH! > Linux

Linux Gaming Support on Our Favorite Free Platform


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #21 (permalink)  
Old 22nd September, 2012, 11:17 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

I"m glad you got it working Dan!
I never trust the Nvidia driver for the specs anyways.
The true test is your frame rates in game!
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 22nd September, 2012, 11:19 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

Quote:
Originally Posted by ThunderRd View Post
After I learned how, I had only an occasional problem as well. My advice here was for Daniel. With his special needs the process could be quite difficult to get right. I think the package manager route is best for him, although maybe not for you, if you want the cutting edge drivers.
I absolutely agree!
I've done it 30 times before finally understanding how to do it.
I even needed Katains help via ssh cause I couldn't get my ATI drivers install in Fedora 8 with an old Radeon 9600 Pro.... what a mess

The hardest part is troubleshooting when it doesn't work!!!
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 22nd September, 2012, 11:24 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

At lest it properly IDs my card! ":O}

295.49 drivers said my top Ram was speed was 1400 as I know nothing about current DDR 5 ram speeds is it possible the 295's mis reported my top Ram speed and it now correctly reports under 304.48 drivers?

Here's what the Details section at new egg says ...I'm REALLY not understanding these numbers are different things being measured here? Or am I screwed somehow?

Learn more about the EVGA 02G-P4-2678-KR
Model

Brand
EVGA

Model
02G-P4-2678-KR

Interface

Interface
PCI Express 3.0 x16

Chipset

Chipset Manufacturer
NVIDIA

GPU
GeForce GTX 670

Core Clock
1006MHz

Boost Clock
1084MHz

CUDA Cores
1344

Memory

Effective Memory Clock
6208MHz

Memory Size
2GB

Memory Interface
256-bit

Memory Type
GDDR5

3D API

DirectX
DirectX 11

OpenGL
OpenGL 4.2

Ports

HDMI
1 x HDMI

DisplayPort
1 x DisplayPort

DVI
2 x DVI

General

RAMDAC
400 MHz

Max Resolution
2560 x 1600 (DL-DVI)

3D VISION Game Ready
Yes

SLI Support
SLI Ready

Cooler
With Fan

System Requirements
Minimum of a 500 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 30 Amps.)

Power Connector
2 x 6 Pin

Dual-Link DVI Supported
Yes

HDCP Ready
Yes

Card Dimensions
10" x 4.38"

Features

Features
NVIDIA PhysX technology

NVIDIA SMX Engine

NVIDIA GPU Boost

NVIDIA Adaptive Vertical Sync

NVIDIA Surround

Supports four concurrent displays

NVIDIA 3D Vision Ready

NVIDIA CUDA Technology

NVIDIA FXAA Technology

NVIDIA TXAA Technology

NVIDIA PureVideo HD Technology


Comments PLEASE!
Attached Thumbnails
I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-22-15-12   I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-22-15-21   I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-22-15-22  
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic


Last edited by Daniel ~; 23rd September, 2012 at 12:37 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 05:10 AM
ThunderRd's Avatar
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,241

It is possible that sometime between the 295 driver and the 304 driver the code was updated for the GTX670.

I did not see the specs you are referring to previously, but I don't see anything strange there now. All the clock numbers in your text are correct for that GPU. I think you're good to go.

I am smelling a boost to the folding team in the works...when you are settled down, let's make that biatch do some number crunching
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com

Last edited by ThunderRd; 24th September, 2012 at 01:14 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 06:36 AM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

I'm Sorry TR when I went back I realized that I had not post a pic of the Clock and Memory numbers.

I "thought" this GPU was to have a minimum of Core Clock 1006MHz with a minimum Boost Clock of 1084MHz...Mine was 14 something under 395 drivers. Now it reports half my Graphics and twice my RAM ....Well look...":O}
Attached Thumbnails
I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-22-15-22  
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic


Last edited by Daniel ~; 23rd September, 2012 at 06:37 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 11:08 AM
ThunderRd's Avatar
Irreverent Query Chairman
 
Join Date: June 2007
Location: NYC native in northern Thailand
Posts: 2,241

That screenshot is showing the throttled settings under PowerMizer.

Turn it off to see the unthrottled numbers. I don't use PowerMizer because the box is always folding. If you're not going to fold with the GPU then you can save a bit on the electric bill with it.
__________________
#1: Tt Armor, ASUS Maximus Extreme, QX9650@4.1G, 8G Corsair Dominator GT DDR3-2000, Corsair HX1050, H2O-Swiftech, Gigabyte GTX470/Arctic Accelero Xtreme Plus II, Intel 520 SSD, Kingston SSD, 2xRaptor 150G RAID0, Win 7 Pro 64
#2: Tt Shark, ASUS P5Q Pro Turbo, Q6600@3.8G, 4G HyperX-1600, Corsair HX850, CoolerMaster V10, 2xASUS 9600GT, 2xRaptor 74G RAID0, OCZ Vertex 4 SSD, Gentoo/siduction Linux [64-bit]
#3, #4: Opteron 170@2.75G nude, A8N-SLI Deluxe, Gentoo

AOA Folding @HomeOur sister site: www.gamersonlinux.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 04:25 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

Also, that GUI may need to refresh. Clocking speeds aren't always "locked" real-time, just like in CPUZ for Windows. You can see the numbers changing because its always refreshing.
Look for a refresh button/menu or just launch it again... maybe that would help.
Also, try Crysis 2 again... is it running better?
Frome time to time newegg.com has had mistakes with specs. Read the comments about the card too and see if anyone else has had that problem.
One last thing... do your research first, but the BIOS may need to be updated, just a thought
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 07:45 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

Quote:
Originally Posted by ThunderRd View Post
That screenshot is showing the throttled settings under PowerMizer.

Turn it off to see the unthrottled numbers. I don't use PowerMizer because the box is always folding. If you're not going to fold with the GPU then you can save a bit on the electric bill with it.
I think we may be up against the NEW again...When I turn off thermal and Power Miser I'm stuck at minimum settings. I can't find anything else to turn off. My Ram speed shouldn't be twice what it capable of around 1.4, My MAX Graphics is Half what it should be, even at max performance.Even with Thermal and Power M. turned off.
Attached Thumbnails
I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-23-11-40   I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-23-11-41   I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-23-11-42   I need help installing Nvidia Drivers...oh the shame of it!-screenshot-2012-09-23-11-42  
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic


Last edited by Daniel ~; 23rd September, 2012 at 07:50 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 07:57 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

Quote:
Originally Posted by booman View Post
Also, that GUI may need to refresh. Clocking speeds aren't always "locked" real-time, just like in CPUZ for Windows. You can see the numbers changing because its always refreshing.
Look for a refresh button/menu or just launch it again... maybe that would help.
Also, try Crysis 2 again... is it running better?
Frome time to time newegg.com has had mistakes with specs. Read the comments about the card too and see if anyone else has had that problem.
One last thing... do your research first, but the BIOS may need to be updated, just a thought
Restarted and rebooted several times. Cry two looks much better, But does NOT recognize my card, I still get the same message but now it says my card is a 8300 GS.

Cry 2 when I set to optimal drops me down to the lowest setting, still won't play, but the cut scenes look very good. I'm checking everywhere!

Cry one wants to bump my card to the bottom as well. Half life looks and plays better than ever. These numbers just are not right!
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 23rd September, 2012, 11:56 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

yeah, something is weird. I'm guessing those drivers aren't ready yet.
Were they beta?
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 01:11 AM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

Nope. Aedan showed me how to download Current Drivers.... I ran Furmarks and FluidMarks, both properly ID my Card... I'm a slow reader as most everything is new and requires me to think or research or both...

Code:
sudo apt-add-repository ppa:xorg-edgers/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install nvidia-current nvidia-settings
nvidia-settings
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 01:24 AM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

Just ran it again and it just said my drivers were current...it might have added, current but crappy...I think Ill look into going back to the 295 for a while... though that really wasn't any better other than getting my core and ram speeds right.
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 01:51 AM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

Quote:
Originally Posted by Daniel ~ View Post
Just ran it again and it just said my drivers were current...it might have added, current but crappy...I think Ill look into going back to the 295 for a while... though that really wasn't any better other than getting my core and ram speeds right.
That could make all the difference!
I've never had problems with driver versions in Windows, but who knows how much these are tested in Linux
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 11:05 AM
Chief Systems Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Europe
Posts: 13,075

Your memory clock looks like it might well be showing the correct figure, given that the memory bus on the card is DDR (double data rate), so clocks on both the rising and falling edges - the clock would therefore be half the transfer rate.

Back in April, Phoronix raised an issue that nvidia-settings wasn't reporting core clock speed correctly - see here .
__________________

Last edited by Aedan; 24th September, 2012 at 11:07 AM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 06:54 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

Thank you Aedan, I'm on my way! ":O}

Well much has been gained by reading at Toms!!

1. First and of course foremost...This is not my fault!
2. This is not me alone!
3. Nvidia has been aware of this since April!
4. The fix is on the way.
5 Almost as important as number 1, the card is "probably" running fine, just misreporting.
6. Given the above is it any wonder all my new games see my card as insult to their code!

I found something, but as per usual can't re-find it. It seems that the 2600K isn't really completely up on PCIe 3....

But I was researching something else and then could not find my way back...I need better search skills!
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic


Last edited by Daniel ~; 24th September, 2012 at 07:09 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 07:10 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

it really sucks when you have all the excitement of a new video card and don't get the plug-n-play you want to run it.

A few years back I totally gave up on Linux and gaming because I couldn't get the video drivers to work.

Now its just a few steps, not without its problems, but usually pretty easy.

I would still say Linux is more optimized for older hardware.
Mint 13 is running great on my 6 month old hardware, but I originally had a LOT of problems.

I'm hoping from here on I will have a lot of success because in terms of computer advances... my computer is already obsolete!
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 07:17 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

So is mine! But your not mega bucks in the hole for yours!":O}
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 07:47 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

True. Honestly I wouldn't purchase a video card for $400 because the $200 works just fine for me.
Don't worry, it will work in time...
I've always wondered about new hardware and the software catching up... kinda like playing the Vista game!
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 08:02 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

I can remember getting poor drivers from Nividia long ago and going after-market on Drivers, there were some good free lance driver makers out there, probably still are! ":O}

Boo.... How to say this... we are at different stages of life. Your raising a family and assiduously pursuing your career and livelihood.

Boo...this might well be my last build... it seems unlikely, but so does one's own death.":O}

This by far the most advanced, for it's time, machine I've ever built . It was now or perhaps never... and it will most likely be 5 years before I could do this again...if at all...
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic


Last edited by Daniel ~; 24th September, 2012 at 08:10 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old 24th September, 2012, 08:11 PM
booman's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2005
Location: Mesa AZ
Posts: 4,030

6 years ago I would always go ATI or Nvidia for drivers in XP.
But I found a Radeon 9800 SE that could be unlocked to a Radon 9800 Pro, but I had to use special drivers.
After a bunch of research I found: OmegaDrivers.net | ATI/NVIDIA Omega Driver's Home, PC Gaming Drivers & News!
__________________
Booman
Mint 17.3 64-bit
Wine 2.0
PlayOnLinux 4.2.10
Linux Guides: PC Games Linux Beginners Tips Linux Games List
Mack Truck Dungeon Of Fire Spray Booth Tutorial
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Tags
linux drivers , mint 13 video drivers , nvidia drivers



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need help installing Nvidia driver in Fedora 11 64 bit please Daniel ~ Linux 191 30th December, 2009 10:43 AM
Error when installing AMD Drivers falcx AMD Motherboards & CPUs 5 3rd November, 2005 12:39 AM
Problem installing SoundCard Drivers Nikon 64 Bit computing 4 9th January, 2005 11:54 PM
Installing nForce drivers with Windows. mookydooky AMD Motherboards & CPUs 9 1st September, 2004 07:52 PM
Posting C1 on 8k9a+ after installing xp USB drivers pingu7931 EPoX MotherBoards 0 5th December, 2002 08:26 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:22 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0