AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > Software > OS, Software, Firmware, and BIOS


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 8th October, 2002, 11:48 PM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Canada
Posts: 5

Question Internet Explorer Trouble Shooting

I don't know why whenever I launch an Internet Explorer it said:
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings....

You know, like you open a browser without internet connection. But I just press "refresh" button, or enter a new address ... everything works well then... I have DSL high speed internet with 3 computers connected to a HUB...

I will appreciate any help...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 9th October, 2002, 12:00 AM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Welcome to AOA Forums, flanker! I hope you will like it here.

Have you tried another start page?

Tools > Internet Options > Home page

Other than that, try deleting your cookies (I don't think that would help at all).
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 9th October, 2002, 01:30 AM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Canada
Posts: 5

Yes

Yes, I have tried different start page... it is still the same for whatever the start page I choose... And one more thing, it happened to my Kazaa and RealPlayer also, when I first start them, they all said: checking connection or address.... blahblah...

IT's so weird...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 9th October, 2002, 01:34 AM
drow_elf's Avatar
Member
 
Join Date: April 2002
Location: New Mexico, USA
Posts: 721
Send a message via ICQ to drow_elf Send a message via AIM to drow_elf

do you have a dsl router to the hub? does it have a default gateway set?
__________________
"Pointillists shouldn't use Scantrons" -me
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th October, 2002, 03:35 AM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Canada
Posts: 5

yeah

yeah, I have a hub which connects to two other computers.... is that where the problem is? Then how do I fix it?
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 9th October, 2002, 03:36 AM
Member
 
Join Date: October 2002
Location: Canada
Posts: 5

One more thing

One more thing, Yeah, I am currently Using DSL...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer 7 BETA EPoX Tech EPoX MotherBoards 53 2nd August, 2005 04:28 AM
Internet explorer parts missing dsio OS, Software, Firmware, and BIOS 10 19th February, 2005 08:28 PM
Trouble shooting XFX 5900XT not receiving enough power cardin Graphics and Sound cards; Speakers and other Peripherals 2 14th November, 2004 05:45 PM
Internet Explorer Buffer Overrun jutboy CRASHED! 3 6th April, 2004 08:01 PM
Internet Explorer trouble! Darkcobra OS, Software, Firmware, and BIOS 1 30th April, 2002 10:33 PM


All times are GMT +1. The time now is 05:59 PM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0