AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > General > ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team

ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team Where Protein Acrobats gather to change the world!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 19th November, 2002, 02:40 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

Beta 3.23 version available.

Beta version 3.23 is available.

Changes:

3.23beta
--------
- If a work unit is rejected for any reason, server now returns reason
to client, which prints it out. (In this client, and servers will transition
to the new code as projects come online.) If work unit is fatally flawed,
then deleted from queue.
- "Could not transmit unit" statement now also includes date unit was
completed ("Could not transmit unit x (Completed xxxx)").
- Checks for bad URL, port on reception of work unit, deleting it before
even starting work if bad.
- Time stamp on every line of FAHlog.
- Arguments to client printed to log.
- Some log messages modified (like the requested, and deserved, "Thank you"
added!). Some further spacing changes may be desired.
- File "unitinfo.txt" printed and updated, with information and progress
for current work unit. (Had been requested for use by 3rd party people,
but keep in mind that format may remain fluid until release.)
- Benchmark done before every new work unit request; result printed (on verbosity 6).

Console (Linux/Windows) specific-
- Answers to Configuration questions now validated. One letter answers (i.e.
"y" or "Y" instead of "yes") allowed.

Windows (all versions) specific-
- Client FAHlog output overhauled to use Windows API functions. (Interested
in hearing if you see any change in performance, particularly from those
Win95/98 users who said log froze sometimes.) Log file is locked for
writing by other programs while client running.
- Networking overhaul to use whatever proxy settings are used by Internet
Explorer (default setting).

Windows GUI specific-
- Bug fixed where if click off systray menu, menu did not disappear.
- Tool tip on systray icon now gives program status (including work
progress if currently working)
- When move mouse over hyperlink portions of display, mouse icon becomes a
hand.
- Bug fixed where if move display, then the links at the bottom of the
display (ticker tape ones) did not always work.
- Menu item ("Status") added to give easy access to Team Stats page, User
Stats page, and Logfile.

Planned to be ready for release 3.23 or next beta 3.23-
- Access to queueinfo information from the GUI menu.
- Requests donors make that are simple -- other requests kept in mind for
next revision.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th November, 2002, 10:37 PM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

Will they ever ymake it so you can download multiple WU's on one client?
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 19th November, 2002, 10:56 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Quote:
Originally posted by mrpcman
Will they ever ymake it so you can download multiple WU's on one client?
Probably not, as the future work units are very dependent on the work we return... which is why they have made the deadline. You can install two or more instances on your computer, but thats it.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 19th November, 2002, 11:55 PM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

Quote:
Originally posted by Allan


Probably not, as the future work units are very dependent on the work we return... which is why they have made the deadline. You can install two or more instances on your computer, but thats it.

yeah, that's what i was afraid of. For people like me that are STUCK on dial up for the time being it makes it all a PITA. Man i miss my 9mbit cable connection.
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 20th November, 2002, 12:07 AM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Installing like 4 instances on your computer should give you some time before you need to dial up...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 20th November, 2002, 01:13 AM
mrpcman's Avatar
Member
 
Join Date: September 2001
Location: Anchorage, AK
Posts: 2,689
Send a message via AIM to mrpcman

So i just install it into four different dir's and in the client set up which one it is(1-4)?
__________________
Alex Worthen
Director Of Web Design for the Allied Sites Support Team
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 20th November, 2002, 10:53 AM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Install the client (console text only version) in 4 different folders.
Run each instance with the "-local" flag, and you should be good to go!
Presto, 4 instances running. They may be slow, but you won't have to connect to the internet that often...
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ps3 goes to version 1.7 (Pal) keithwalton GAMES! OH YEAH! 0 20th April, 2007 01:03 AM
XP OEM version Samuknow OS, Software, Firmware, and BIOS 9 27th July, 2006 08:12 PM
EPoX USDM Version 3.0.1.001 Date: 2004-09-16 [NON BETA] aJ\/Tg EPoX MotherBoards 17 24th November, 2004 03:35 PM
HPT372 Bios Version and Driver Version doc70 EPoX MotherBoards 2 14th June, 2003 01:10 PM
Beta INF file for the next version of 4in1 drivers, Beta AGP driver Lionfish OS, Software, Firmware, and BIOS 0 9th May, 2002 01:02 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:21 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0